Follow us

Ρυζόνερο | Αυτό είναι το αγαπημένο συστατικό των top models για λαμπερή επιδερμίδα

Τα skincare προϊόντα με ρυζόνερο, το συστατικό που έχει κάνει θραύση στο TikTok.

kendall jenner Splash News / Ideal Image

Πιθανόν γνωρίζεις ήδη ότι το ρυζόνερο κάνει θαύματα όχι μόνο στα μαλλιά αλλά και στην επιδερμίδα, αφού χάρη στις πολλές βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, μέταλλα και αμινοξέα που περιέχει, χαρίζει άφθονα πλεονεκτήματα στο δέρμα μας. Δεν είναι τυχαίο που αποτελεί το κύριο συστατικό πολλών κορεάτικων skincare προϊόντων εδώ και χρόνια - και είναι επίσης γεγονός ότι, αν κάποιες γνωρίζουν τα πάντα γύρω από το skincare, αυτές είναι οι Ασιάτισσες. Δεν είναι τυχαίο που αποτελεί ένα από τα στοιχεία που αγαπούν τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη, ενώ δεν είναι λίγα τα TikTok videos που κυκλοφορούν καθημερινά με διάφορα tips & tricks αλλά και DIY συνταγές με ρυζόνερο.

Δες εδώ τη συνταγή για ένα DIY μείγμα με ρυζόνερο

Γιατί είναι τόσο ωφέλιμο για το δέρμα μας;

Το ρυζόνερο, μεταξύ άλλων, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, αφού είναι πλούσιο στα συστατικά που αναφέραμε παραπάνω, διατηρώντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας και συμβάλλοντας στη βελτίωση των σημαδιών γήρανσης στο πρόσωπό μας. Επιπλέον, το ρυζόνερο έχει λευκαντικές ιδιότητες κάνοντας το δέρμα να δείχνει πιο φωτεινό, ενώ ταυτόχρονα παρέχει φυσική προστασία στον επιδερμικό φραγμό από εξωτερικές επιθέσεις. Τέλος, έχει και καταπραϋντικές ιδιότητες, που ιδίως το καλοκαίρι το κάνουν να είναι πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις εγκαυμάτων από τον ήλιο.

Περιττό να αναφέρουμε λοιπόν ότι είναι το ιδανικό συστατικό για σένα που νιώθεις αφυδατωμένη και ταλαιπωρημένη την επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές.

Νιώθεις αφυδατωμένη την επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές; Δες τι μπορείς να κάνεις

Πέρα από τις homemade συνταγές για μείγματα από νερό ρυζιού, υπάρχουν και πολύ ποιοτικά skincare προϊόντα (κυρίως toners) που περιέχουν το συγκεκριμένο στοιχείο και είναι ό, τι καλύτερο για το δέρμα σου. Αν δεν θες λοιπόν να αναλωθείς με DIY διαλύματα, δες παρακάτω όλα τα toners με ρυζόνερο που σου προτείνουμε.

Δες εδώ γιατί είναι σημαντικό να εντάξεις ένα face toner στην skincare ρουτίνα σου

Απολεπιστικό προϊόν με ρυζόνερο, The Rice Polish Classic, TATCHA

Απολεπιστικό προϊόν με ρυζόνερο, The Rice Polish Classic, TATCHA

Τονωτική κρέμα προσώπου, Nuxe Bio organic

Τονωτική κρέμα προσώπου, Nuxe Bio organic

Toner Thank You Farmer Rice Pure Essential

Toner Thank You Farmer Rice Pure Essential

Διφασικό τονωτικό προσώπου με εκχύλισμα ρυζιού, I'm from

Διφασικό τονωτικό προσώπου με εκχύλισμα ρυζιού, I'm from

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ