Follow us

Αόρατο φιλάρισμα | Το κούρεμα που χαρίζει όγκο και κίνηση ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά

Ποιος φοβάται το φιλάρισμα;

Beauty Splash News/Ideal Image

Αν έχεις λεπτά μαλλιά, βάζουμε στοίχημα πως η τελευταία τάση που θα ήθελες να υιοθετήσεις αυτήν την στιγμή είναι τα Farrah Fawcett hair, δηλαδή τα φιλαριστά κουρέματα. Δεν σε αδικούμε. Η ιδέα πως τα μαλλιά σου μπορούν να δείχνουν ακόμα πιο φλατ και αδύναμα, είναι σίγουρα τρομακτική. Κι όμως, υπάρχει τρόπος να νιώσεις κι εσύ Matilda Djerf κάνοντας τα κατάλληλα layers. Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, υπάρχει σωστό και λάθος φιλάρισμα στα λεπτά μαλλιά.

Loading...

Σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά; Αυτά είναι τα πιο κολακευτικά καρέ της χρονιάς

Το σωστό φιλάρισμα σε λεπτά μαλλιά

Τα έντονα layers κάθε άλλο παρά κολακευτικά δεν είναι για τα λεπτά μαλλιά, καθώς τους στερούν το λιγοστό όγκο τους, ενώ μπορούν πολύ εύκολα να τα κάνουν να δείχνουν αδύναμα ή ακόμα και see through.

Αυτός είναι ο λόγος που το φιλάρισμα σε λεπτά μαλλιά θα πρέπει να είναι πάρα πολύ διακριτικό και σε όλα τα σωστά σημεία, έτσι ώστε να χαρίζει όγκο, σχήμα και κίνηση.

10 ιδέες για μπαλαγιάζ σε καστανά μαλλιά για να ξέρεις τι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου

Το κούρεμα που ταιριάζει σε όλα τα μαλλιά

Τα invisible layers είναι η πιο safe επιλογή που μπορείς να κάνεις. Η διαφορά τους με τα κλασικά layers είναι ότι γίνονται στο μέσα μέρος των μαλλιών, με αποτέλεσμα να μη φαίνονται οι γραμμές που "χωρίζουν" το ένα layer με το άλλο. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά με περισσότερο όγκο, κίνηση και bounce.

Loading...
Loading...

Το λεγόμενο "αόρατο φιλάρισμα" είναι ιδανικό για λεπτά μαλλιά, αφού όταν γίνεται στο μέσα μέρος των μαλλιών αυξάνει τον όγκο τους. Είναι όμως πολύ ευεργετικό και για μαλλιά με πιο χοντρή τρίχα, αφού μπορεί να τα ελαφρύνει και να τους χαρίσει κίνηση, κάνοντας πιο εύκολο το styling τους.

Frame Cut | Το νέο it κούρεμα της σεζόν ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ