Follow us

Ψάχνεις ιδέες μακιγιάζ για βάπτιση; Τότε πρέπει να δεις το μονοχρωματικό makeup look της Δούκισσας Νομικού

Η παρουσιάστρια αποτελεί πάντα την πιο εγγυημένη πηγή έμπνευσης για το μακιγιάζ μας.

Δούκισσα Νομικού NDP Photo Agency

"Το μακιγιάζ για βάπτιση πρέπει να είναι soft ή μπορεί να είναι και πιο έντονο;" "Αν κάνω smokey eyes το πρωί θα είμαι υπερβολική"; "Τι χρώμα κραγιόν είναι καταλληλότερο για την εκκλησία;" Αυτές και άλλες πολλές είναι οι ερωτήσεις που ακούμε καθημερινά, μιας και αποτελούν τις στάνταρ απορίες πολλών γυναικών που αναζητούν το ιδανικό makeup look για βάπτιση.

Οι απαντήσεις ποικίλουν και είναι ανάλογες τόσο με την ώρα του μυστηρίου όσο και με το outfit που θα επιλέξεις να φορέσεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει περιορισμός στο ύφος, στα χρώματα και στην ένταση του μακιγιάζ, καθώς ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει ό, τι του αρέσει και τον κάνει να νιώθει άνετα. Το μοναδικό πράγμα που θα προτείναμε να προσέξεις είναι το θέμα της ζέστης, που είναι αρκετά έντονη ακόμα και στα μέσα Σεπτέμβρη, και που μπορεί να αλλοιώσει το μακιγιάζ, με αποτέλεσμα να "τρέχει" και να προκαλέσει μουτζούρες στο πρόσωπο.

"Τι χτένισμα να κάνω σε φθινοπωρινό γάμο;" | Πάρε ιδέες από τις πιο κομψές Ελληνίδες celebrities

Αν θες τη γνώμη μας πάντως, μια all-time classic λύση είναι τα μονοχρωματικά looks στις αποχρώσεις του καφέ, nude ή παστέλ (ροζ, λιλά, ροδακινί) που αποτελούν μάλιστα και ένα από τα πιο hot trends της σεζόν. Είναι safe, κομψό και αποκλείεται να κάνεις λάθος επιλέγοντας ένα τέτοιο look, ενώ μπορείς να το ταιριάξεις άνετα με το χρώμα του φορέματός σου. Πρόσφατα μάλιστα διαπιστώσαμε ότι το υιοθέτησε με μεγάλη επιτυχία και η Δούκισσα Νομικού στο πλατό της εκπομπής της.

Πιο αναλυτικά, ο Παντελής Τουτουντζής, ο αγαπημένος της makeup artist, δημιούργησε ένα σαγηνευτικό μακιγιάζ ματιών, όπου ανέμειξε αποχρώσεις του ανοιχτού καφέ, μπεζ και πορτοκαλί στα βλέφαρα, σε ένα αποτέλεσμα που θύμιζε τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Παράλληλα, εφάρμοσε peachy τόνους στα μήλα αλλά και στα χείλη, που ήρθαν σε απόλυτη αρμονία με το eye makeup look της παρουσιάστριας.

Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα χρώματα μαλλιών του φετινού φθινοπώρου

Δες το αποτέλεσμα:

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ