Follow us

Υβόννη Μπόσνιακ | Το bridal χτένισμά της είναι η πιο κομψή επιλογή για όλες τις νύφες

Αν αναζητάς ιδέες για νυφικό χτένισμα, πρέπει να δεις τα μαλλιά της σχεδιάστριας την ημέρα του γάμου της.

Υβόννη Μπόσνιακ Instagram

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια παραμυθένια τελετή που τα είχε όλα και θα μείνει αξέχαστη.

Επέτειος γάμου για την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη μαγευτική τελετή

Όπως το ίδιο αξέχαστο θα μας μείνει και το νυφικό χτένισμα της σχεδιάστριας, που αποτελεί μια all-time-classic επιλογή για όλες τις νύφες διαχρονικά. Πιο αναλυτικά, στις αδημοσίευτες φωτογραφίες που είδαμε πριν λίγες ώρες στο Instagram προφίλ της ξεχωρίζει το νυφικό της hairstyle, που είναι τόσο αβίαστα κομψό και ταιριαστό για τις περισσότερες νύφες.

Το λέμε συνέχεια και θα το ξαναλέμε: Ο κότσος, χαμηλός ή πιο ψηλός, αυστηρός ή πιο χαλαρός, είναι το ιδανικό bridal χτένισμα που ταιριάζει πραγματικά σε όλες τις νύφες και αποτελεί μια safe επιλογή. Αποκλείεται να κάνεις λάθος με ένα sleek bun ενώ αν είσαι αναποφάσιστη και δεν ξέρεις τι να κάνεις στα μαλλιά σου τη μεγάλη αυτή μέρα, η απάντηση είναι προφανής.

Αυτό που μας αρέσει είναι ότι, ανάλογα με το ύφος του νυφικού αλλά και την προσωπική αισθητική της νύφης, ο κότσος μπορεί να έχει πολλά διαφορετικά στιλ χωρίς να χρειάζεται να είναι απαραιτήτως "στημένος". Στα plus ότι σε αφήνει να "αναπνέεις", αφού τα μαλλιά σου είναι πιασμένα και δεν σε ιδρώνουν / πέφτουν μπροστά στα μάτια σου, ενώ τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το μακιγιάζ σου φαίνονται σε όλο τους το μεγαλείο.

"Τι χτένισμα να κάνω σε φθινοπωρινό γάμο;" | Πάρε ιδέες από τις πιο κομψές Ελληνίδες celebrities

Συγκεκριμένα τώρα ο κότσος της Υβόννης Μπόσνιακ ήταν sleek και polished, με ένα μακρύ πέπλο να στολίζει τα μαλλιά της στην κορυφή.

Δες το χτένισμα:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ