Follow us

Αυτό είναι το έλαιο μαλλιών που έχει λατρέψει το Tik Tok | Το δοκιμάσαμε

Έχει όντως αποτέλεσμα το "ελιξίριο" που συστήνουν οι Tiktokers;

MissBloom TEAM
μαλλια Unsplash

Ψαλίδα, ξηροδερμία, φριζάρισμα (για να μην αναφέρουμε το ατέλειωτο μάδημα!) κάνουν τα μαλλιά μας να δείχνουν ταλαιπωρημένα, εύθραυστα και χωρίς καμία ζωντάνια. Γι’ αυτό και μια αποτελεσματική hair routine, η οποία θα επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και θα συμβάλει στην αποκατάσταση της τρίχας έτσι ώστε να μπορέσουν να μεγαλώσουν, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτά. Τα μακριά μαλλιά άλλωστε, εκτός από υγεία είναι και must.

Συμβουλές θα ακούσεις πολλές, από το να χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά άπειρα προϊόντα μαλλιών μέχρι και να πασαλείψεις το κεφάλι σου με ωμό αυγό. Ωστοσο, πρέπει να γνωρίζεις πως τα μαλλιά, όπως και το δέρμα θέλουν και να αναπνέουν. Μην τα επιβαρύνεις ακόμα περισσότερο με αναποτελεσματικές μεθόδους και γιατροσόφια. Άφησε τα να ξεκουραστούν, και δώσε τους μια καθημερινή περιποίηση με ένα δραστικό λαδάκι που και θα τα προστατέψει από την θερμότητα στο hairstyling, θα τους δώσει απίστευτη λάμψη αλλά και θρεπτικά συστατικά. Ένα μόνο προϊόν φτάνει.

Αυτό είναι το έλαιο μαλλιών που έχει λατρέψει το Tik Tok | Το δοκιμάσαμε

Βρες το ελιξίριο λάδι MKS ECO Oil, εδώ.

Ύστερα λοιπόν από μια μεγάλη έρευνα αγοράς και λίγο "ψαχούλεμα” στο Tik Tok, ανακαλύψαμε ένα θαυματουργό λαδάκι, στο οποίο ορκίζονται όλα τα κορίτσια αυτήν τη στιγμή. Το MKS ECO Οil χαρακτηρίστηκε ως ελιξήριο και αποθεώθηκε τόσο από τις γυναίκες με μακριά και υγιή μαλλιά, όσο και από αυτές που ταλαιπωρούνται χρόνια τώρα λόγω φθοράς, ψαλίδας ή θαμπής τρίχας. Η αποτελεσματικότητά του οφείλεται σε δύο βασικά συστατικά που περιλαμβάνει, το έλαιο Αργκάν που παρέχει προστασία και λάμψη και το σπορέλαιο Κ. Σατίβα που θρέφει και ενυδατώνει την τρίχα σε βάθος. Σύμφωνα με τα ενθουσιασμένα κορίτσια που το δοκίμασαν, το λαδάκι της MKS ECO χρησιμεύει τόσο στην περιποίηση, όσο και στο hairstyling, ενώ το άρωμά που αναδύεται σε κάθε κίνηση του κεφαλιού, κάνει τους πάντες να τρέχουν από πίσω σου!

Βρες το λαδάκι MKS ECO Oil, εδώ.

Τι είναι αυτό που κάνει το λάδι μαλλιών MKS ECO Oil τόσο ξεχωριστό;

Το γεγονός ότι έχει πείσει επαγγελματίες hair experts, λάτρεις των hair routines αλλά ακόμη και κορίτσια που δεν διαθέτουν και πολύ χρόνο για περιποίηση, το κατατάσσει στο νούμερο ένα της λίστας μας με τα πιο απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς. Όμως το MKS ECO Οil συστήνεται και για άλλους λόγους:

  • είναι το μόνο που συνδυάζει αυτά τα δύο πολύτιμα συστατικά σε ένα προϊόν. Δεν θα βρείτε πουθενά αλλού λαδάκι με έλαιο Αργκάν και σπορέλαιο Κ. Σατίβα μαζί
  • δίνει εκθαμβωτική λάμψη στη στιγμή, χωρίς να λαδώνει, αφού απορροφάται πανεύκολα
  • προστατεύει από τις θερμικές διεργασίες και από τους εξωτερικούς παράγοντες
  • έχει άριστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή
  • είναι 100% φυσικό χωρίς θειικά οξέα και παραβένια
  • έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων γυναικών από το 2010 μέχρι και σήμερα και συνεχίζει
  • έχει ένα μοναδικό, φανταστικό άρωμα
  • μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα μαλλιά, αλλά και στην επιδερμίδα
  • ονομάζεται MKS ECO διότι είναι 100% vegan, σε γυάλινη συσκευασία και παράγεται εξ ολοκλήρου με ηλιακή ενέργεια!

Άλλα πίστεψέ μας πιο πιθανό είναι να αγοράσεις κι άλλο μόλις δεις τα καταπληκτικά του αποτελέσματα!

Βρες το λαδάκι MKS ECO Οil, εδώ.

@christianna_mi_mua Βρες το λινκ για το λαδακι στα σχολια 🥰 insta: @christianna_mi_mua 💕 #mksoil #hairoil #hairroutine #fyp #foryou #viral #grwm #trend #trending ♬ original sound - Χριστιαννα Μη

Πώς θα το εφαρμόσεις σωστά για να ενεργοποιήσεις τη δράση του

Δεν είναι καθόλου δύσκολο, αλλά διαφέρει ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες. Γιατί, όπως είπαμε μπορεί τη μια μέρα να έχεις ανάγκη για άμεση λάμψη ή λίγη ενυδάτωση, ενώ την άλλη από προστασία ενάντια στη θερμότητα. Ο τρόπος είναι απλός.

  • Για τέλεια λάμψη και hairstyling: μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να δώσει άμεση λάμψη! Άπλωσε το MKS ECO Oil στα χέρια σου και στη συνέχεια εφάρμοσέ το είτε κατ΄ ευθείαν σε στεγνά από τη μέση μέχρι και τις άκρες, ή και σε βρεγμένα μαλλιά πριν το πιστολάκι. Ό,τι περισσέψει απλά άπλωσε το απαλά στις τούφες των μαλλιών σου για έξτρα λάμψη, ή και στα χέρια ή στο πρόσωπο!
  • Για extra ενυδάτωση, προστασία ή ελαφριά αναδόμηση της τρίχας: βάλε λίγη παραπάνω ποσότητα στα χέρια σου και σε βρεγμένα μαλλιά, τα οποία θα έχεις απλά στραγγίξει με την πετσέτα, εφάρμοσε το προϊόν σε όλη την τρίχα, επιμένοντας στις άκρες. Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν μόνα τους, χωρίς πιστολάκι και απόλαυσε το αποτέλεσμα σε λίγες ώρες. Μπορείς και να αναμείξεις λίγο από το MKS ECO Oil με το Σαμπουάν ή το Conditioner της σειράς για επιπλέον αναδόμηση! Ακολούθησε τη διαδικασία μία ή δύο φορές την εβδομάδα και κάνε τη Ραπουνζέλ να τρέμει στο πέρασμά σου!
  • Βρες το ελιξίριο λάδι MKS ECO Oil, εδώ.
προιον

Βρες το ελιξίριο λάδι MKS ECO Oil, εδώ.

Λένε πως τα μαλλιά είναι δύναμη και σε αυτό δεν έχουν άδικο. Όποιο σχήμα κι αν έχουν, όποιο χρώμα και μήκος ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και ανεβάζουν τη ψυχολογία και αυτό δεν είναι κάτι ασήμαντο. Φρόντισε τα σωστά και χάρισέ τους την περιποίηση που τους αρμόζει. Γιατί το αξίζουν, κι αυτά κι εσύ!

Βρες όλα τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης στο site της BioEpogue.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ