Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Το χτένισμά της στη βάφτιση των διδύμων είχε την πιο girly λεπτομέρεια

Το ιδανικό χτένισμα αν γίνεσαι νονά ή βαφτίζεις το μωρό σου.

Χριστίνα Μπόμπα instagram

Mπορεί να πέρασαν λίγες μέρες από τη βάφτιση των δίδυμων κορών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, όμως δεν θα ξεχάσουμε εύκολα την εμφάνιση της νεαρής μανούλας.

Εκτός από την αιθέρια και see through μάξι ροζ τουαλέτα της δια χειρός Celia Kritharioti, το μακιγιάζ αλλά και τα μαλλιά της έκλεψαν ξεκάθαρα την παράσταση. Ιδίως όσον αφορά στο χτένισμα, αποφάσισε να πλέξει τα μακριά μαλλιά της σε μια χαλαρή γαλλική πλεξούδα, για να ταιριάζει τόσο με το πνεύμα της περίστασης όσο και με το ρομαντικό φλοράλ φόρεμά της.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η πλεξούδα της είχε ένα πολύ ενδιαφέρον και girly twist. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος της hairstylist είχε διανθίσει τα μαλλιά της με πολλά μικρά, ροζ άνθη, απόλυτα ασορτί με το φόρεμά της. Ταυτόχρονα, είχε αφήσει να πέφτουν ελεύθερα μερικά τουφάκια, ενώ είχε "χαλάσει" την πλεξούδα για να της προσδώσει ένα πιο casual, loose στιλ.

Χριστίνα Μπόμπα | Το μακιγιάζ της στη βάπτιση των διδύμων μοιάζει βγαλμένο από σελίδες high fashion περιοδικού

Είναι το ιδανικό χτένισμα αν αναζητάς ιδέες για χτενίσματα για βάφτιση, ή αν ετοιμάζεσαι να βαφτίσεις το μωρό σου ή να γίνεις νονά.

Δες το αποτέλεσμα:

Χριστίνα Μπόμπα | Το χτένισμά της στη βάφτιση των διδύμων είχε την πιο girly λεπτομέρεια
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ