Follow us

Τα vegan και value for money καλλυντικά που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου

Η νέα σειρά καλλυντικών της KIKO Milano αντλεί την έμπνευσή της από τα χρώματα του ωκεανού.

makeup Splash News / Ideal Image

Η νέα σεζόν αποτελεί πάντα την καλύτερη περίοδο για ολική ανανέωση, είτε αυτό αφορά τα μαλλιά, είτε το μακιγιάζ μας. Αναφορικά με το τελευταίο πάντως, δεν υπάρχει ιδανικότερη περίσταση για να φρεσκάρεις το makeup kit σου από τον ερχομό του φθινοπώρου.

Βάλε στην άκρη τα bronzers και όλα τα καλλυντικά που σου εξασφάλιζαν αυτή την τόσο γοητευτική, sunkissed όψη το καλοκαίρι, και επίλεξε χρώματα και προϊόντα που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου all year round.

Σύμμαχός σου στην αναζήτηση των παραπάνω προϊόντων στέκεται για άλλη μια φορά η ΚΙΚΟ Milano με τη νέα, sustainable συλλογή Blue Me, η οποία περιέχει προϊόντα μακιγιάζ που εμπνέονται από τη χρωματική παλέτα του ωκεανού.

Τα vegan και value for money καλλυντικά που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει 26 προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ προσώπου, ματιών, χειλιών και νυχιών που αποτελούνται από βιοδιασπώμενες φόρμουλες και ανακυκλωμένα συστατικά αλλά διατηρούν την ίδια ποιότητα και απόδοση.

kiko milano

Όλες οι εξωτερικές συσκευασίες είναι ειδικά διαμορφωμένες από χαρτί πιστοποιημένο με FSC που αποτελείται από 40% ανακυκλωμένες ίνες, ενώ η εσωτερική συσκευασία κάθε προϊόντος σε χρώμα βαθύ μπλε και λευκό του μαργαριταριού διακοσμείται με ένα ιδιαίτερο σχέδιο θαλάσσιας ανεμώνης και ακολουθεί τις αρχές της επαναχρησιμοποίησης και της ανακύκλωσης. Στη συλλογή χρησιμοποιείται το γυαλί και το αλουμίνιο για τη μείωση της χρήσης του πλαστικού.

Η συλλογή KIKO MILANO ‘’Blue Me’’ είναι διαθέσιμη στο www.kikocosmetics.gr και στα φυσικά καταστήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ