Follow us

Milan Fashion Week | Οι XXL βλεφαρίδες είναι το νέο trend, σύμφωνα με τον οίκο Prada

Οι βλεφαρίδες αποκτούν νέα διάσταση την επόμενη σεζόν -δες τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να τις αναδείξεις και να τις δυναμώσεις.

Prada Splash News / Ideal Image

Ανάμεσα στα άπειρα beauty trends που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου (αλλά και του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης), αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν το XXL μήκος που είχαν οι βλεφαρίδες των μοντέλων στο catwalk του οίκου Prada.

Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα με υπερβολικά μακριές, πυκνές, βαριές βλεφαρίδες που σκέπασαν σχεδόν τα μάτια τους, δίνοντας την εντύπωση ότι ήταν κλειστά καθ' όλη τη διάρκεια του σόου. Προφανώς, η ταλαντούχα makeup artist, Pat Mc Grath, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων, δημιούργησε αυτά τα ψεύτικα extended lashes, τα οποία κόλλησε στα βλέφαρα των κοριτσιών για ένα super dramatic εφέ και ένα θεαματικό αποτέλεσμα που ξεχώριζε από μακριά.

Πώς να βάζω σωστά τη μάσκαρα; 9 hacks για ονειρεμένες βλεφαρίδες

Κι ενώ εξυπακούεται ότι δεν υπήρχε περίπτωση να εφαρμόζαμε τόσο μακριά extensions στα βλέφαρά μας, όχι μόνο λόγω μη ευελιξίας και πρακτικότητας αλλά και λόγω της έντονης θεατρικότητας που αναδίδει το στιλ, είναι γεγονός ότι ο οίκος λάνσαρε τη μόδα των πολύ εντυπωσιακών βλεφαρίδων για την επόμενη σεζόν, πράγμα που σημαίνει το εξής: Πρέπει να βρούμε asap εκείνη τη μάσκαρα που θα μας χαρίζει βλεφαρίδες σαν ψεύτικες, αλλά και να τις φροντίσουμε με τα ειδικά lash serums, ώστε να είναι πιο υγιείς και δυνατές από ποτέ.

6 lash serums για βλεφαρίδες δυνατές και μακριές, σαν ψεύτικες

Beauty Editor's Choice | Οι 8 καλύτερες μάσκαρα για βλεφαρίδες σαν ψεύτικες

Δες παρακάτω μερικές από τις νέες κυκλοφορίες σε μάσκαρα και lash serums, που έχουμε ήδη λατρέψει:

Drama Curl Volcanic Minerals Mascara, KORRES

Drama Curl Volcanic Minerals Mascara, KORRES

Μάσκαρα σμίλευσης βλεφαρίδων για έντονη καμπύλη και όγκο. Το ειδικά σχεδιασμένο, καμπυλωτό βουρτσάκι ανασηκώνει και χρωματίζει με ένταση ακόμα κα τη μικρότερη βλεφαρίδα χαρίζοντας απόλυτο curling effect και εντυπωσιακό όγκο , χωρίς κόμπους και μουτζούρες με μία μόνο κίνηση – αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας


 

Lash Sensational Sky High Mascara Cosmic, Maybelline

Lash Sensational Sky High Mascara Cosmic, Maybelline

Mάσκαρα για πλούσιο όγκο, αξεπέραστο μήκος και έντονο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες. Με βουρτσάκι "πύργο" φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα., προσφέρει όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες.

Drama Boost Volcanic Minerals Lash & Brow Serum, ΚORRES

Drama Boost Volcanic Minerals Lash & Brow Serum, ΚORRES

Ορός ενισχυμένης θρέψης για βλεφαρίδες και φρύδια με όγκο, πυκνότητα και υγιή όψη. Με την καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με ισχυρά δραστικά συστατικά, οι βλεφαρίδες και τα φρύδια πυκνώνουν, αποκτούν όγκο και τέλειο σχήμα, χαρίζοντας στο βλέμμα ένταση και βάθος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ