Follow us

Brazilian Butt Lift | Τι πρέπει να ξέρεις για την αγαπημένη μέθοδο των διάσημων

H διάσημη μέθοδος Brazilian Butt Lift θα σου χαρίσει τους στρογγυλεμένους γλουτούς που θέλεις, χάρη στο λίπος που δεν χρειάζεσαι.

MissBloom TEAM
Brazilian butt lift Istock Photo

Η αγαπημένη τεχνική των stars του Hollywood, το γνωστό BBL, έφτασε και στη χώρα μας και μπορεί να σου χαρίσει στρογγυλούς, τορνευτούς και στητούς γλουτούς με τη βοήθεια του λίπους που σου περισσεύει. Πρόκειται για την τεχνική της ανόρθωσης και αυξητικής γλουτών με τη χρήση αυτόλογου λίπους και γνωρίζει τεράστια επιτυχία, καθώς μπορεί να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, όχι μόνο στην περιοχή των γλουτών, αλλά συνολικά στην εικόνα του σώματός σου, αφού αφαιρεί το τοπικά συσσωρευμένο λίπος από εκεί που δεν πρέπει να υπάρχει και το τοποθετεί στους γλουτούς, βελτιώνοντας σημαντικά το συνολικό περίγραμμα του σώματος.

Η διαδικασία

Παλαιότερα η αυξητική γλουτών γινόταν με τη χρήση εμφυτευμάτων σιλικόνης, κάτι που είχε μεν εντυπωσιακά αποτελέσματα, αλλά ταυτόχρονα παρουσίαζε και αρκετά προβλήματα, όπως ο κίνδυνος μετακίνησης του εμφυτεύματος ή η απόρριψή του από τον οργανισμό. Σήμερα, η χρήση αυτόλογου λίπους δίνει ένα πολύ φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα, χωρίς όμως κανέναν από τους παραπάνω κινδύνους, ενώ η εφαρμογή της ελάχιστα επεμβατικής τεχνικής λιποαναρρόφησης Vaser κάνει την όλη διαδικασία ακόμη πιο απλή. Έτσι, το λίπος λαμβάνεται με το Vaser ελαχίστως τραυματικά από περιοχές με λίπος πλούσιο σε βλαστοκύτταρα, το οποίο στη συνέχεια καθαρίζεται με ειδική επεξεργασία και επανατοποθετείται με έγχυση στην περιοχή των γλουτών, ώστε να επιτευχθεί η αύξηση τους και να διαμορφωθεί η προβολή τους. Η χρήση του Vaser, που λειτουργεί με υπερήχους για να ρευστοποιήσει το λίπος και να διευκολύνει την απομάκρυνσή του από το σώμα, προκαλεί και ταυτόχρονη σύσφιξη στην περιοχή αφαίρεσης. Η όλη διαδικασία της αυξητικής γίνεται με τοπική αναισθησία, ενώ πρέπει να γνωρίζουμε πως ένα μέρος του λίπους, της τάξεως του 40%, θα απορροφηθεί στους πρώτους μετεγχειρητικούς μήνες, οπότε και θα γίνει εμφανές το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο και είναι μόνιμο. Εάν απαιτείται και ανόρθωση, πέραν της εμφανούς βελτίωσης στην προβολή που επιτυγχάνεται με την αυξητική, η αφαίρεση της περίσσειας δέρματος γίνεται μέσα από τομές που κρύβονται και μέσα από το μαγιό/εσώρουχο και μέσα στις φυσικές πτυχές τους σώματος, οπότε παραμένουν πρακτικά αόρατες. Το BBL, εκτός από την εμφανή αλλαγή στην περιοχή των γλουτών, θα σου χαρίσει μία συνολικά πιο θελκτική και αρμονική σιλουέτα, που θα χαρακτηρίζεται πια από το ιδανικό σχήμα ανάποδου "S" μεταξύ στήθους, μέσης και γλουτών.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κ. Μεγαπάνο MD, Πλαστικό Χειρουργό www.drmegapanos.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ