Tα clean προϊόντα περιποίησης μαλλιών που αξίζει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου

Η σειρά Paul Mitchell® Clean Beauty της Paul Mitchell σέβεται απόλυτα το περιβάλλον χαρίζοντας παράλληλα πολλά οφέλη στα μαλλιά σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όλες οι γυναίκες νοιαζόμαστε για τη φροντίδα των μαλλιών μας, που θέλουμε να γίνεται με όσο πιο ποιοτικά haircare προϊόντα γίνεται. Παράλληλα όμως, και λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο που έχει το ανθρώπινο αποτύπωμα στον πλανήτη, επιθυμία αλλά και ύψιστη προτεραιότητα των περισσότερων πλέον καταναλωτών είναι τα όποια καλλυντικά χρησιμοποιούν να είναι όσο το δυνατόν πιο sustaibable, με συνθέσεις που σέβονται το περιβάλλον και ολόκληρο το οικοσύστημά μας.

Γι'αυτό και εταιρείες όπως η John Paul Mitchell Systems® λατρεύονται από μεγάλη μερίδα των γυναικών. Το brand λανσάρει τη σειρά
Paul Mitchell® Clean Beauty, μια σειρά που περιλαμβάνει haircare προϊόντα που είναι vegan και clean, δημιουργημένα δηλαδή με στάδια παραγωγής που είναι 100% πιστοποιημένα για την καθαρότητα προς το
περιβάλλον μας, χωρίς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Τα προϊόντα είναι γνωστά για μια σειρά από οφέλη που χαρίζουν στην τρίχα, όπως ενυδάτωση, αναδόμηση, περισσότερη λάμψη, λείανση και επανόρθωση ενώ τα αρώματά τους είναι τόσο σαγηνευτικά που θες να τα χρησιμοποιείς συνέχεια. Το εκχύλισμα argan, η αλόη, το λάδι ελιάς, το γάλα αμυγδάλου, ο αμάρανθος είναι τα βασικά, και πολύ αγνά, συστατικά της Clean Beauty.



Οι συσκευασίες είναι βιολογικής βάσης που προέρχονται κατά 90% από υπεύθυνη καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου Βραζιλίας και είναι 100% ανακυκλώσιμες- εξαιρούνται τα καπάκια/κλεισίματα.