Follow us

Η Άντζελα Γκερέκου υιοθέτησε το κομψό καρέ που κολακεύει τις γυναίκες κάθε ηλικίας

Η κουπ που χαρίζει πόντους κομψότητας και προτιμάται διαχρονικά από τις πιο στιλάτες γυναίκες.

Άντζελα Γκερέκου Instagram

Μια αρκετά μεγάλη, για τα δεδομένα της, αλλαγή στα μαλλιά έκανε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα σε απογευματινή εκδήλωση με ένα εντελώς νέο hair look.

Πιο αναλυτικά, η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega "Η Γη της Ελιάς", έκοψε τα μαλλιά της σε ένα πολύ κομψό καρέ, αποχωριζόμενη ως φαίνεται τα αρκετά μακριά μαλλιά της.

Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα χρώματα μαλλιών του φετινού φθινοπώρου

Όπως θα διαπιστώσεις και από τις φωτογραφίες, τα μαλλιά της πλέον φτάνουν το ύψος των ώμων της, σε αντίθεση με πριν που έφταναν λίγο πάνω από το στήθος της. Τα έκοψε επομένως αρκετά ενώ η νέα αυτή, lob κουπ τής χάρισε ακόμα περισσότερους πόντους κομψότητας, κάνοντάς τη να φαντάζει λίγο διαφορετική, εκπέμποντας ένα ξεχωριστό vibe. Παράλληλα, έκανε τη διαφορά και άφησε τη χωρίστρα της στο πλάι (αντί για τη μέση, όπως συνηθίζεται), με μια μακριά φράντζα να πλαισιώνει το πρόσωπό της.

Όσον αφορά στο χρώμα, η ταλαντούχα ηθοποιός αποφάσισε να τα σκουρύνει ελάχιστα, κυρίως για να διορθώσει το ξάνοιγμα της βαφής που συμβαίνει αρκετά συχνά εξαιτίας του ήλιου και της θάλασσας το καλοκαίρι. Διατήρησε λοιπόν το προηγούμενο καστανό χρώμα της διανθισμένο ωστόσο με καστανόξανθες ανταύγειες σε όλα τα μήκη των μαλλιών της.

5 διαχρονικά beauty tips για να δείχνεις πάντα νέα

Δες το αποτέλεσμα:

Θυμήσου το πριν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ