Follow us

Η Ελένη Φουρέιρα είπε "ναι" στις αφέλειες | Δείτε το απρόσμενο και ιδιαίτερο hair look που μόλις υιθέτησε

Η pop τραγουδίστρια δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Κάθε της εμφάνιση μοιάζει διαφορετική, κάθε της look και κάθε outfit μάς κεντρίζει το ενδιαφέρον και μας κάνει να θέλουμε να πειραματιστούμε και εμείς.

Ελένη Φουρέιρα | Ποζάρει φορώντας crop top μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η ίδια δε λέει ποτέ "όχι" στις αλλαγές, ειδικά όταν αυτές σχετίζονται με μαλλιά. Πιο αναλυτικά, η αγαπημένη pop τραγουδίστρια άλλαξε ξανά τα μαλλιά της υιοθετώντας μάλιστα ένα διαίτερο look, πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε εκείνη. Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα είπε ένα μεγάλο "ναι" στις αφέλειες αλλά και σε μία πιο σκουρόχρωμη απόχρωση στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, κράτησε το ίδιο, μακρύ μήκος, ενώ έκοψε αφέλειες και επέλεξε μία απόχρωση σοκολατί.

Η Ελένη Φουρέιρα παίζει σχεδόν πάντα με την παλέτα των καστανών αποχρώσεων μιας που αυτά είναι τα χρώματά της. Ωστόσο, ενδέχεται το παραπάνω new look να είναι απλώς περούκα καθώς αν και αγαπάει τους πειραματισμούς, η δημοφιλής perfomer έχει αποδείξει πολλές φορές πως αγαπάει και τις περούκες. Ο χρόνος θα δείξει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ