Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | 5 φορές που "δίχασε" τους fans της με τα εκκεντρικά μανικιούρ της

Τα πολύ μακριά, αμυγδαλωτά νύχια της έχουν συγκεντρώσει πλήθος σχολίων τις τελευταίες εβδομάδες.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Στο επίκεντρο βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τις τελευταίες εβδομάδες, με τις εμφανίσεις της στη μικρή οθόνη και στο "Love Island" να μαγνητίζουν τα βλέμματα αλλά και να συγκεντρώνουν πλήθος σχολίων, θετικών και αρνητικών.

Πέρα από το πόσο αδύνατη φαίνεται στην κάμερα, αυτό που επίσης σχολιάζεται ποικιλοτρόπως είναι το... μανικιούρ της παρουσιάστριας. Είναι γνωστό άλλωστε πόσο πολύ λατρεύει τα ιδιαίτερα χρώματα και σχέδια στα νύχια της, με την ίδια να αλλάζει το μανικιούρ σχεδόν κάθε βδομάδα, διατηρώντας πάντα ένα πολύ μακρύ μήκος στα almond-shaped νύχια της που τραβούν αμέσως την προσοχή. Ανέκαθεν πειραματιζόταν με αυτά, υιοθετώντας τις πιο τολμηρές αποχρώσεις και φροντίζοντας να σετάρει σχεδόν πάντα το μανικιούρ με τα ρούχα της. Φαίνεται ωστόσο ότι η Ίμπιζα "σηκώνει" ακόμα πιο εκκεντρικά σχέδια, αφού η παρουσιάστρια και μοντέλο έχει εμφανιστεί με τα πιο ιδιαίτερα manis, που έχουν διχάσει τους θεατές.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Έκανε το πιο μοντέρνο γαλλικό μανικιούρ που έχουμε δει τελευταία

Έτσι, ιδιαίτερες διχρωμίες σε ασημί και κόκκινες αποχρώσεις, σχέδια αστραπής σε πράσινους τόνους συνδυασμένα με μαύρη βάση, πολύχρωμα νύχια αλλά και mermaid-shimmery manis, είναι μερικά μόνο από τα patterns που έχει προτιμήσει τις τελευταίες εβδομάδες, με τους χρήστες να μην τα αφήνουν ασχολίαστα. Το σίγουρο είναι ότι μόνο απλά και κλασικά δεν μπορούν να θεωρηθούν. Εσύ θα τα υιοθετούσες;

Έχεις λεπτά νύχια που σπάνε εύκολα; Το TikTok trend που υπόσχεται πιο δυνατά νύχια σε μόλις 1 εβδομάδα

Δες παρακάτω όλα τα εκκεντρικά manis της παρουσιάστριας:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ