Follow us

Η μάσκα που λατρεύουν όλες οι ξηρές επιδερμίδες είναι απίστευτα οικονομική

Διάβασε το άρθρο

Η value for money μάσκα με την οποία θα αποχαιρετήσεις δια παντός την αίσθηση τραβήγματος.

Young woman applying face mask at home Istock

Έλλειψη ελαστικότητας και άνεσης, τραχιά υφή και θαμπή όψη είναι μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Ειδικά αυτήν την μεταβατική περίοδο του φθινοπώρου που έχει προηγηθεί παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, η ανάγκη για εντατική θρέψη και συνεχή ενυδάτωση είναι επιτακτική. Επιπλέον, μην ξεχνάς πως η αφυδάτωση μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας ακόμα και στις λιπαρές οπότε η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας σου είναι το μυστικό για να την διατηρήσεις υγιή και νεανική.

Για να επαναφέρεις την απαλότητα και την άνεση στην ξηρή επιδερμίδα σου εκτός από τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας που χρησιμοποιείς καθημερινά, πρέπει να εντάξεις στη ρουτίνα της ομορφιάς σου δύο φορές την εβδομάδα τη μάσκα θρέψης Bye Bye Dry Mask της NIVEA.

Η μάσκα που λατρεύουν όλες οι ξηρές επιδερμίδες είναι απίστευτα οικονομική

Ξεχωρίζει για την πλούσια, απολαυστική υφή της αλλά και την αποτελεσματική σύνθεσή της με εκχύλισμα μελιού και φυσικό αμυγδαλέλαιο. Καταπραΰνει άμεσα την ευαίσθητη επιδερμίδα και προσφέρει αίσθηση άνεσης και απαλότητας, ενώ παράλληλα ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό της ενάντια στους εξωγενής παράγοντες. Η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη της φρεσκάδα, την υγιή της όψη και την απαλότητά της.

Θα την βρεις σε πρακτικά και πολύ οικονομικά φακελάκια μονοδόσεων ώστε να εφαρμόζεις την ακριβή ποσότητα που χρειάζεται η επιδερμίδα σου ώστε να είναι πάντα ενυδατωμένη, ελαστική και φρέσκια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ