5 πολυτελή αρώματα που μυρίζουν φρεσκάδα - και θα αγοράζαμε ξανά και ξανά

Τα αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα και σαπούνι είναι τα αγαπημένα των Γαλλίδων.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα αρώματα που μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα ανήκουν στα πιο δημοφιλή διαχρονικά, με πιστούς fans ανά τον κόσμο να "ορκίζονται" στη συγκεκριμένη μυρωδιά. Ποιος δεν θέλει άλλωστε να μυρίζει όμορφα όλη μέρα, σαν να βγήκε μόλις από το ντους; Επιπλέον, πρόκειται για μια μυρωδιά που αρέσει στους περισσότερους ανθρώπους ενώ μπορεί να θεωρηθεί και genderless, αφού ταιριάζει υπέροχα τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Και το καλύτερο; Δεν έχει εποχή, αφού φοριέται το ίδιο εύκολα όλο τον χρόνο, χειμώνα - καλοκαίρι.

10 σαγηνευτικά αρώματα που θα φορέσουμε φέτος το φθινόπωρο

White musk, λεμόνι καθώς και λευκά λουλούδια (ίριδα, μανόλια, γιασεμί) είναι οι νότες που υπάρχουν συνήθως στις συνθέσεις των περισσότερων αρωμάτων που αναδίδουν την εσάνς της καθαριότητας και του σαπουνιού.

Εμείς δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε (ήδη) 5 πολυτελή αρώματα, που αποτελούν τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες στην αγορά. Περιττό να αναφέρουμε ότι είναι και τα αγαπημένα αρώματα των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη.

Βασίλισσα Ελισάβετ | Το φλοράλ άρωμα που δεν σταμάτησε στιγμή να φοράει τα τελευταία 70 χρόνια

Δες παρακάτω τα 5 αρώματα φρεσκάδας στα οποία αξίζει να επενδύσεις:

Eau de Parfum 724, Francis Kurkdjian

Ένα musky-floral άρωμα που σε εθίζει χάρη στη σύνθεση από περγαμόντο Ιταλίας  και ενός μπουκέτου λουλουδιών που αποτελείται από absolute γιασεμιού Αιγύπτου, μοσχομπίζελο και φιλάδελφο.
Το ακόρντο σανταλόξυλου και το λευκό musk είναι οι νότες που χαρίζουν αυτή την ανεπανάληπτη φρεσκάδα, σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο.

Pure Musc For Her Eau de Parfum, Narciso Rodriguez

 Ένα κοκτέιλ μόσχου με λουλουδένιες νότες και μια συμφωνία κασμίρ είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία αυτού του αρώματος που θα σε περιβάλλει με την φρεσκάδα του.

J’adore Parfum d'Eau Alcohol-Free, Dior

Ο Dior δίνει νέα διάσταση στο J’adore, το εμβληματικό του γυναικείο άρωμα από το 1999, με μια σύνθεση χωρίς οινόπνευμα που αποτελεί αποκλειστικότητα του Οίκου. Το ολοκαίνουριο αυτό άρωμα απελευθερώνει άμεσα μια δροσερή λουλουδάτη αίσθηση, με το φρέσκο νερολί να συνδυάζεται με ηλιόλουστες νότες γιασεμιού Sambac και βελούδινες νότες κινεζικής μανόλιας. 

Magnolia Infinita Eau De Parfum, Acqua di Parma

Το ατελείωτο και εκλεπτυσμένο λουλουδένιο άρωμα της μανόλιας που ενισχύεται από ζωντανές και φωτεινές νότες εσπεριδοειδών είναι το νέο, πολυτελές άρωμα του οίκου Acqua di Parma που ξυπνά τις αισθήσεις και σε κάνει να μοσχοβολάς όλη μέρα.

English Pear & Freesia Cologne, Jo Malone

Λευκές φρέζιες, άγρια τριαντάφυλλα, ζεστό κεχριμπάρι, πατσουλί και ξύλο συνδυασμένο με τη μυρωδιά των γλυκών αχλαδιών είναι το φρέσκο άρωμα του ικου Jo Malone που θα σε συναρπάσει.