Follow us

Ζήλεψες τα (υπέροχα) μαλλιά της Κλέλιας Ανδριολάτου στο Maestro; Πώς θα τα αντιγράψεις

Το ανάλαφρο στιλ τους μπορεί να σε κάνει να δείξεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη.

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram @maestro.tvseries

Πρεμιέρα έκανε χτες, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, η πολυαναμενόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, με πλήθος τηλεθεατών να αποθεώνει τόσο το cast όσο και το σενάριο και τα κοινωνικά μηνύματά του.

Εμείς πάντως θαυμάσαμε τα μακριά ξανθά μαλλιά της πρωταγωνίστριας, Κλέλιας Ανδριολάτου, όπως ήταν πριν τα κόψει στο κομψό καρέ που έχει υιοθετήσει τους τελευταίους μήνες. Από τα πρώτα πράγματα που προσέχει κανείς στο εντυπωσιακό παρουσιαστικό της ηθοποιού, τα μαλλιά της ήταν τόσο ανάλαφρα και girly, που την έκαναν να δείχνει κυριολεκτικά "κοριτσάκι". Παράλληλα, έδειχναν εξαιρετικά ενυδατωμένα και λαμπερά, ενώ το μήκος τους επιτρέπει κάθε λογής χτενίσματα.

Βάσια Κωσταρά | Το μοντέρνο κούρεμά της που "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Πώς μπορείς να τα πετύχεις κι εσύ;

Το κλειδί εδώ βρίσκεται στη σωστή περιποίηση, ώστε να είναι γεμάτα υγεία και λάμψη, πάντα λεία και μεταξένια χωρίς ταλαιπωρημένες ή μπερδεμένες άκρες που δίνουν την εντύπωση ενός πιο κουρασμένου προσώπου. Καλό είναι να επιλέξεις με προσοχή το σαμπουάν και conditioner που χρησιμοποιείς, αλλά και να μην παραλείπεις τη μάσκα μαλλιών μια φορά την εβδομάδα.

Παράλληλα, προσπάθησε να μην παραφορτώνεις τα μαλλιά σου με πολλά προϊόντα styling (αφρούς, τζελ, λακ) καθώς κοκαλώνουν την τρίχα και βαραίνουν τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να χάνουν αυτό το ανάλαφρο στιλ που θες να τους προσδώσεις αλλά και να δείχνουν πιο στιλιζαρισμένα, άρα πιο στημένα και "μεγαλίστικα".

Μαίρη Βυτινάρος | Προτείνει 3 πανεύκολα χτενίσματα, ιδανικά για τις bad hair days σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ