Follow us

My Cleansing Routine | Η πιο "απαλή" ρουτίνα ομορφιάς για ευαίσθητες επιδερμίδες

Δες το βίντεο

Πολύτιμες συμβουλές και στοχευμένα προϊόντα περιποίησης που δεν πρέπει να λείπουν από το μπουντουάρ σου αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα.

NIVEA

Η διαδικασία του καθαρισμού και του ντεμακιγιάζ είναι πολύ σημαντική να γίνεται σωστά και με τα κατάλληλα προϊόντα ώστε να αποφύγεις την εμφάνιση ερεθισμών στην ευαίσθητη επιδερμίδα σου.

Ο κύριος παράγοντας που προκαλεί ερεθισμούς και αποδυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας είναι η τριβή. Γι' αυτό λοιπόν πρέπει να επιλέξεις προϊόντα που απομακρύνουν τους ρύπους και το μακιγιάζ χωρίς τριβή όπως το δικό μου αγαπημένο νερό καθαρισμού, Micellar Sensitive της NIVEA.

My Cleansing Routine | Η πιο "απαλή" ρουτίνα ομορφιάς για ευαίσθητες επιδερμίδες

Το ειδικά σχεδιασμένο αυτό νερό καθαρισμού για ευαίσθητες επιδερμίδες διαθέτει μικκύλια μου "μαγνητίζουν” και απομακρύνουν τους ρύπους, το μακιγιάζ και το σμήγμα με μια κίνηση, ενώ χάρη στην ήπια σύνθεσή του καταπραΰνει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό καθώς αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ, χωρίς να αφήνει υπολείμματα ενώ δεν χρειάζεται να το ξεγβάλεις με νερό και δεν περιέχει άρωμα κάτι πολύ σημαντικό για τη μείωση ερεθισμών στις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Εκτός από το σωστό καθαρισμό, μια ακόμα κίνηση που θα καταπραΰνει αλλά και θα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα σου είναι η εφαρμογή, μια με δύο φορές την εβδομάδα μιας θρεπτικής μάσκας. Δική μου αγαπημένη επιλογή είναι η Bye Bye Dry Mask της NIVEA με εκχύλισμα μελιού και φυσικό αμυγδαλέλαιο. Καταπραΰνει και επαναφέρει άμεσα την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενδυναμώνει τον προστατευτικό της φραγμό και εξασφαλίζει μοναδική αίσθηση απαλότητας.

Δες το βίντεο με την αναλυτική ρουτίνα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ