Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη βρήκε το κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Κάνει το χαμόγελο να δείχνει εξαιρετικά λαμπερό.

Μαρία Ηλιάκη Instagram

"Μήπως να το γυρίσω στο beauty blogging;", είπε χαριτολογώντας η Μαρία Ηλιάκη σε ένα από τα πιο πρόσφατα stories της, στα οποία μοιραζόταν τις λεπτομέρειες του beauty look της από την εκδήλωση για το λανσάρισμα της νέας συλλογής H&M Studio.

Μαρία Ηλιάκη | Το άρωμα καθαριότητας που φορά εδώ και 10 χρόνια

Η Μαρία Ηλιάκη βρήκε το κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Για την περίσταση, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα beige & black outfit, το οποίο συνδύασε με ένα επιμελώς ατημέλητο topknot χαρίζοντας έτσι στην εμφάνισή της street style αέρα. Το μακιγιάζ της ήταν πολύ απλό με την έμφαση να δίνεται στα χείλη, τα οποία τόνισε με ένα κόκκινο κραγιόν.

10 beauty rooms Ελληνίδων celebrities βγαλμένα κατευθείαν από το Pinterest

Όπως αποκάλυψε μέσω ενός Instagram story της, το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν αυτήν την περίοδο είναι το Rouge Pur Couture The Slim του οίκου Yves Saint Laurent Beauty στην απόχρωση 01 Rouge Extravagant, η οποία κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας, ενώ χάρη στους μπλε υποτόνους της συγκεκριμένης απόχρωσης κάνει το χαμόγελο να δείχνει εξαιρετικά λαμπερό.

Μαρία Ηλιάκη κραγιόν

Έχει δερμάτινο ματ αποτέλεσμα, ενώ χαρίζει έντονο χρώμα χωρίς να στεγνώνει τα χείλη. Ένα από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι το λοξοτομημένο σχήμα του χάρη στο οποίο μπορείς να πετύχεις την τέλεια εφαρμογή.

Director's Note: Για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, ξεκίνησε περιγράφοντας τα χείλη σου με ένα μολύβι σε παρόμοια απόχρωση. Στη συνέχεια, "γέμισε" τα χείλη σου με το κραγιόν κι ολοκλήρωσε το lip look σου "καθαρίζοντας" το περίγραμμα με ένα λεπτό πινέλο και λίγο concealer.

Η Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε το hair trend που λατρεύουν όλες οι stylish influencers

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ