Follow us

My Cleansing Routine | Η πιο έξυπνη ρουτίνα ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα

Δες το βίντεο

Δες πως θα αναζωογονήσεις και θα ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου με τα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης της NIVEA.

Η πιο έξυπνη ρουτίνα ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα

H καθημερινή έκθεση σε εξωτερικές επιθέσεις, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η ρύπανση και το στρες, αφήνουν τα σημάδια τους στο πρόσωπό σου, σημάδια κούρασης που εξελίσσονται σιγά σιγά σε σημάδια γήρανσης. Αν, όπως και εγώ, θέλεις να δεις και πάλι το δέρμα σου ελαστικό, ενυδατωμένο και λαμπερό ακολούθησε πιστά μια συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησης και απόλαυσε τα αποτελέσματα.

My Cleansing Routine | Η πιο έξυπνη ρουτίνα ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα

To απαλό Hydra Skin Effect Micellair της NIVEA περιέχει αγνό υαλουρονικό οξύ για αποτελεσματικό καθαρισμό που δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα αλλά της προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα. Εφάρμοσέ το απλά σε λίγο βαμβάκι και αφαίρεσε το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια. Θα δεις άμεσα την επιδερμίδα σου αναζωογονημένη και λαμπερή ενώ θα τη νιώθεις άνετη και ελαστική.

Η πιο έξυπνη ρουτίνα ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα

H Q10 Energy Instant Recharge Sheet Mask της NIVEA είναι μια υφασμάτινη μάσκα που συνδυάζει δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά, το συνένζυμο Q10 και τη βιταμίνη C για να χαρίσει στην κουρασμένη και θαμπή επιδερμίδα τη χαμένη της ενέργεια. Πρακτική και εύκολη στη χρήση μειώνει τις λεπτές γραμμές και αναζωογονεί σε μόλις 10' ενώ είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και το ευαίσθητο.

Δες το βίντεο με ολόκληρη τη ρουτίνα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ