Μπλε ακτινοβολία | Τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να την αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά

Τα προϊόντα της Bluban, του διάσημου κορεάτικου skincare brand, θα διατίθενται αποκλειστικά στο Dermaistas.gr σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένα γεγονός που πολύς κόσμος δεν γνωρίζει (ακόμα) είναι ότι η μπλε ακτινοβολία θεωρείται το ίδιο βλαβερή για την επιδερμίδα με την ηλιακή. Το μπλε φως (blue light radiation) βρίσκεται παντού και εκπέμπεται τόσο από τον ήλιο όσο και από τις οθόνες του κινητού, του υπολογιστή και της τηλεόρασης. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν σε ποιον βαθμό εκτιθέμεθα καθημερινά σε αυτό αλλά και πόσο κακό κάνει στο δέρμα μας χωρίς να το καταλαβαίνουμε, μιας και το μπλε φως δεν μας καίει ούτε μάς πονάει. Μάλιστα, η μπλε ακτινοβολία έχει την ικανότητα να διεισδύει πιο βαθιά στα στρώματα της επιδερμίδας και να προκαλεί περισσότερο οξειδωτικό στρες από τη UV ακτινοβολία. Επιπλέον, μελέτες έδειξαν ότι το μπλε φως έχει την ιδιότητα να ενεργοποιεί γονίδια που σχετίζονται με τη φλεγμονή και τη φωτογήρανση.

Σε αυτό το σημείο κρίσιμο ρόλο παίζει η περιποίηση της επιδερμίδας με προϊόντα που "μάχονται" αποτελεσματικά το μπλε φως και την προστατεύουν από αυτόν τον αόρατο εχθρό.

Η BLUBAN είναι ένα κορεάτικο skincare brand, το μόνο K-Beauty brand καλλυντικών, με προϊόντα που προσφέρουν ανώτερη φροντίδα στην επιδερμίδα αλλά και την μοναδική επιστημονικά πιστοποιημένη ασπίδα κατά της μπλε ακτινοβολίας.

Τα καινοτόμα προϊόντα της κορεατικής Bluban, φροντίζουν την επιδερμίδα με τα φυσικά συστατικά που περιέχουν όπως η Centella Asiatica, το Mangosteen, τα νούφαρα και το Houttuynia Cordata.

Το καλύτερο; Θα τα βρεις στο Dermaistas.gr, το ελληνικό site που μόλις ανακοίνωσε τη νέα αποκλειστική συνεργασία του με μια από τις πλέον καινοτόμες Κ-Beauty εταιρείες και αποτελεί σημαντική, πανευρωπαϊκή πρωτιά στην καινοτομία του skincare.

Ανακάλυψε περισσότερα στο dermaistas.gr