Follow us

Άλλος άνθρωπος η Σοφία Παυλίδου | Έβαψε τα μαλλιά της στο απόλυτο χρώμα της σεζόν

Η ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά της στο χρώμα που δεν περιμέναμε.

MissBloom TEAM
Σοφία Παυλίδου Instagram

Με ένα νέο - και εντελώς διαφορετικό - χρώμα στα μαλλιά αποφάσισε να αποχαιρετήσει η Σοφία Παυλίδου τον Οκτώβρη, αφήνοντας πίσω της το signature καστανό με το οποίο την είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η πάλαι ποτέ μελαχρινή ηθοποιός τόλμησε μια δραστική αλλαγή υιοθετώντας ένα γλυκό ξανθό που της άλλαξε τελείως όψη. Πιο συγκεκριμένα, έβαψε τα μακριά μαλλιά της σε ένα dark honey blonde, με τη σκούρα ξανθιά αυτή βαφή να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα, σκουρόχρωμα μαλλιά της. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που την παρομοίασαν με τη Jennifer Lopez, αφού το χρώμα θυμίζει πολύ τη go-to βαφή της Λατίνας σταρ.

Σοφία Παυλίδου | Το minimal διαμέρισμά της είναι ό, τι ονειρευόμαστε για τα κρύα βράδια του χειμώνα

Η ηθοποιός έδειξε φανερά ανανεωμένη, με τη νέα βαφή να φωτίζει πολύ τη σταρένια επιδερμίδα και τα καστανά μάτια της, ενώ το πρόσωπό της έδειξε ακόμα πιο λαμπερό και γλυκό.

Την ίδια γνώμη είχαν και οι διαδικτυακοί της φίλοι που έσπευσαν να της πουν πόσο πολύ της πηγαίνουν τα νέα της μαλλιά, με τα likes να πέφτουν βροχή. Τη βαφή ολοκλήρωσε με ένα φρεσκάρισμα στο κούρεμα αλλά και wispy bangs, της αραιές αφέλειες που πλαισίωσαν διακριτικά το μέτωπό της δεξιά και αριστερά.

Δανάη Μπάρκα | Ξεβάφεται on air στην εκπομπή της και προκαλεί αντιδράσεις

Δες το look

Άλλος άνθρωπος η Σοφία Παυλίδου | Έβαψε τα μαλλιά της στο απόλυτο χρώμα της σεζόν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ