Follow us

Η νέα απολεπιστική μάσκα που λάτρεψαν οι beauty editors

Η νέα μάσκα με ένζυμα φρούτων που υπόσχεται πιο λεία, λαμπερή κι ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Young woman applying face mask at home Istock

Το μακιγιάζ, το υπερβάλλον σμήγμα και η ρύπανση της πόλης συσσωρεύονται μέσα στη μέρα, προκαλούν "ασφυξία" στο δέρμα και το κάνουν να δείχνει θαμπό και βρώμικο. Αυτός είναι ο λόγος που μια απολεπιστική μάσκα θεωρείται must για κάθε ρουτίνα περιποίησης, ακόμα και αυτή της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Η νέα απολεπιστική μάσκα που λάτρεψαν οι beauty editors

Σε ένα ξεχωριστό event στο café lounge & bar του ξενοδοχείου Mona που στεγάζεται σε ένα οκταώροφο βιομηχανικό εργοστάσιο, η Sisley Paris λανσάρισε πριν μερικές μέρες τη νέα Exfoliating Enzyme Mask, μια υβριδική περιποίηση του δέρματος σε υφή πούδρας που μετατρέπεται σε κρέμα.

sisley

Αυτή η μάσκα για απολέπιση με ένζυμα φρούτων είναι μια λεπτή, ελαφριά λευκή πούδρα που μετατρέπεται σε πλούσια κρέμα μόλις έρθει σε επαφή με νερό. Η καθαριστική της δράση επαναφέρει τη λάμψη του δέρματος και φωτίζει το πρόσωπο κάνοντάς το μέσα σε ένα μόλις λεπτό να δείχνει πιο ξεκούραστο και νεανικό. Οι πόροι φαίνονται πιο σφιχτοί και η υφή του δέρματος βελτιώνεται και γίνεται πιο λεία, ενώ η επιδερμίδα είναι ορατά πιο φωτεινή και ομοιόμορφη.

Did you know?

Η απολέπιση με φυσικά ένζυμα διαφέρει πολύ από τα μηχανικά απολεπιστικά και τα χημικά απολεπιστικά προϊόντα. Δρα στους δεσμούς μεταξύ των νεκρών κυττάρων, σε αντίθεση με τα μηχανικά απολεπιστικά προϊόντα που δρουν μέσω της τριβής των μικροσωματιδίων ή με τα χημικά απολεπιστικά προϊόντα που διαλύουν τα συνεκτικά συστατικά ανάμεσα στα κύτταρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ