Follow us

Εβελίνα Παπούλια | Το μεθυστικό άρωμα που φορά αποκλειστικά εδώ και χρόνια

"Το φοράω εδώ και χρόνια και δεν το αλλάζω".

Εβελίνα Παπούλια Instagram

Πάντα κομψή και μυστηριώδης, η Εβελίνα Παπούλια δεν θα μπορούσε παρά να αφήνει στο πέρασμά της ένα μεθυστικό άρωμα. Εμείς φυσικά τη ρωτήσαμε ποια είναι η αγαπημένη της αρωματική δημιουργία και η απάντησή της θα σε πείσει να τη δοκιμάσεις κι εσύ -αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Μπέσσυ Μάλφα | Το άρωμα πούδρας που έχει πάντα στο boudoir της

Το αγαπημένο άρωμα της Εβελίνας Παπούλια

Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, το αγαπημένο της άρωμα είναι το La Nuit Trésor Eau De Parfum της Lancôme. "Το φοράω εδώ και χρόνια και δεν το αλλάζω", λέει. "Είναι γλυκό άρωμα μένει πάνω μου για ώρες και μου φτιάχνει τη διάθεση", εξηγεί.

Πρόκειται για ένα άκρως αισθησιακό και μεθυστικό άρωμα, το οποίο αποτελείται από τις σπανιότερες πρώτες ύλες: μια σαγηνευτική καρδιά αιθέριου ελαίου μαύρου τριαντάφυλλου με μια πινελιά απόλυτου αιθέριου ελαίου ορχιδέας βανίλιας Ταϊτής, κάτω από ένα μυστηριώδες πέπλο λιβανιού, αιθέριου ελαίου πάπυρου και πραλίνας λίτσι.

Εβελίνα Παπούλια | Το μεθυστικό άρωμα που φορά αποκλειστικά εδώ και χρόνια

Αν δεν αγαπάς τα τόσο έντονα αρώματα, ρίξε μια ματιά στις άλλες πιο ανάλαφρες εκδοχές του εν λόγω αρώματος, όπως το La Nuit Trésor Musc Diamant Eau De Parfum και το La Nuit Trésor Nude Eau De Parfum.

Director's Note: Αρωματίσου τους καρπούς, το εσωτερικό των αγκώνων και το λαιμό σας για να δώσεις στο άρωμα μεγαλύτερη διάρκεια. Απόφυγε να τρίβεις τους καρπούς σου μεταξύ τους, γιατί έτσι αλλοιώνεται το άρωμα.

Βάσια Κωσταρά | Το άρωμα καθαριότητας που φορά εδώ και 20 χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ