Follow us

Street style approved | Η στέκα είναι το πιο κομψό αξεσουάρ μαλλιών που μπορείς να φορέσεις τώρα

Όσο πιο sparkly, τόσο το καλύτερο - θα μας θυμηθείς και στις γιορτές.

hair Pixel Formula

Απ' όλα τα hair accessories που έχουμε αγαπήσει κατά καιρούς, η στέκα μαλλιών φαίνεται να είναι το αξεσουάρ που έχει κάνει δυναμικό comeback φέτος τον χειμώνα. Τις πρωτοείδαμε στο show του οίκου Dior, με τα μοντέλα να περπατούν στην πασαρέλα με υπέροχα, sleek looks και λεπτεπίλεπτες στέκες με διακριτικές χάντρες, πέτρες και άλλες sparkly λεπτομέρειες, ενώ έχουν ήδη κάνει την επέλασή τους και στο street style.

3 χτενίσματα από το street style που κάνουν ξανά και ξανά τα πιο stylish girls - και θα αντιγράψουμε κι εμείς τον χειμώνα

Street style approved | Η στέκα είναι το πιο κομψό αξεσουάρ μαλλιών που μπορείς να φορέσεις τώρα
hair

Οι απανταχού fashionistas και beauty influencers τις φορούν σε κάθε ευκαιρία και με κάθε outfit, κάνοντας ευφάνταστους συνδυασμούς που τις συνοδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έτσι, λεπτές ή πιο φαρδιές στέκες κάθε χρώματος, με χάντρες ή εντελώς μίνιμαλ, κοσμούν τα χτενίσματά τους και σετάρονται άψογα ακόμα και με φόρμες και casualwear, ενώ φοριούνται από το γραφείο και τη σχολή μέχρι τα parties και τις πιο επίσημες περιστάσεις.

Βάσια Κωσταρά | Το μοντέρνο κούρεμά της που "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Γιατί μας αρέσουν; Γιατί στολίζουν τα μαλλιά και προσθέτουν το απαραίτητο twist ακόμα και στο πιο απλό χτένισμα, ενώ είναι η τέλεια ιδέα για τις ημέρες που βαριέσαι να κάνεις styling στα μαλλιά σου. Για να μην αναφέρουμε το πόσο χρήσιμες μπορούν να σου φανούν τις περιόδους που διανύεις τις bad hair days σου - όλες μας τις έχουμε περάσει. Τέλος, θυμήσου μας γιατί οι γιορτές πλησιάζουν και υποψιαζόμαστε ότι θα βρίσκονται παντού.

Paris Fashion Week | To πανεύκολο (και πολύ σέξι) χτένισμα για λεπτά μαλλιά που έκανε θραύση στην πασαρέλα

Δες μερικά παραδείγματα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ