5 body mists με άρωμα πούδρας για να μοσχομυρίζεις όλη μέρα

Διακριτικά, θηλυκά κι άκρως εθιστικά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Απαλές νότες τριαντάφυλλου, βανίλιας, musk, ανθών κερασιάς και ξύλων περιπλέκονται δημιουργώντας τα πιο θηλυκά και διακριτικά αρώματα πούδρας. Αν και οι εν λόγω νότες απαντώνται και σε πολλά eau de toilettes και eau de parfums, σήμερα βάζουμε στο μικροσκόπιο τα body mist πούδρας.

Baby Powder | 7 "εθιστικές" κρέμες σώματος με άρωμα πούδρας

Γιατί τα λατρεύουμε; 1. Είναι πιο δροσερά κι ανάλαφρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να αρωματίζεις το σώμα και τα μαλλιά σου πολλές φορές μέσα στη μέρα για να μοσχομυρίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. 2. Τις περισσότερες φορές περικλείονται σε πολύ ελαφριά μπουκάλια, ιδανικά για την τσάντα ή το νεσεσέρ ταξιδιού.

Τα 10 ωραιότερα αρώματα με white musk όλων των εποχών

Ιδού τα 5 αγαπημένα μας body mist πούδρας που αξίζουν σίγουρα μια θέση στη συλλογή σου:

Director's Choice | Τα καλύτερα 5 body mist πούδρα

Vanilla Rose Body Mist, Seventeen Cosmetics

Το διακριτικό άρωμα του Vanilla Rose Body Mist έχει μεγάλη διάρκεια και προσφέρει ένα συνδυασμό από νότες τριαντάφυλλου, δαμάσκηνου και βανίλιας και νότες κεδρόξυλου, σανταλόξυλου και amber που καταλήγουν σε νότες πούδρας και white musk.

Cherry Blossom Scented Body Mist, Sephora Collection (sephora.gr)

Απαλό και διακριτικό, το Cherry Blossom Scented Body Mist με εκχύλισμα άνθους κερασιάς ενθουσιάζει κάθε girly girl.

Κίρκη Body Splash, Fresh Line

Αυτό το αναζωογονητικό splash σώματος έχει ένα υπέροχο πουδρένιο και λουλουδάτο άρωμα και καθώς είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βιολέτας και βανίλιας και αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, γιασεμιού και υλάνγκ-υλάνγκ προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας.

The Ritual Of Sakura Hair & Body Mist, Rituals (sephora.gr)

To The Ritual Of Sakura Hair & Body Mist συνδυάζει το απαλό άρωμα του γάλακτος ρυζιού και του άνθους της κερασιάς, χαρίζοντας μια υπέροχα γλυκιά και κρεμώδη αρωματική αίσθηση σε μαλλιά και σώμα.

Anthie Body Mist, Little Secrets

Άκρως θηλυκό και "λεπτό", το Anthie Body Mist με νότες άνθους αμυγδαλιάς, amaryllis, κλημεντίνης, amber, λευκού μόσχου, βανίλιας και γιασεμιού, αξίζει σίγουρα μια θέση στην τσάντα σου.