Follow us

Φυσικό μπότοξ | Το αντιγηραντικό συστατικό που χαρίζει γρήγορα κι ορατά αποτελέσματα

Το συστατικό που πολλές γυναίκες επιλέγουν έναντι της ρετινόλης.

bakuchiol Courtesy of NIVEA

Λεπτές γραμμές, ρυτίδες, μειώση της ελαστικότητας, της σφριγηλότητας και του όγκου: Αυτά είναι τα πιο συχνά σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα, που καλούν για αλλαγές στην skincare regime σας. Αν δεν νιώθετε έτοιμη ή δεν θέλετε να κάνετε botox για να τα αντιμετωπίσετε, τότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εντάξετε στη ρουτίνα σας το bakuchiol, το αντιγηραντικό συστατικό, που έχει ενθουσιάσει τις skintellectuals.

Τι είναι το bakuchiol;

Το bakuchiol είναι το εκχύλισμα των σπόρων του φυτού Psoralea Corylifolia ή αλλιώς babchi, το οποίο φύεται στην Ανατολική Ασία. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους αγιουρβεδικούς κύκλους, αλλά τα τελευταία χρόνια κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητό μεταξύ των skincare fanatics, με πολλούς πλέον να το προτιμούν έναντι της ρετινόλης.

Γιατί να το εντάξεις στη ρουτίνα σου

Το bakuchiol, το οποίο συναγωνίζεται τη ρετινόλη με τις σπουδαίες αντιγηραντικές ιδιότητές του, καθώς δεν προκαλεί ευαισθησία, ερυθρότητα και ξεφλούδισμα, είναι ιδανικό ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ είναι απόλυτα ασφαλές ακόμα και για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Φυσικό μπότοξ | Το αντιγηραντικό συστατικό που χαρίζει γρήγορα κι ορατά αποτελέσματα

Το πιο σημαντικό είναι ότι βοηθά με τη μείωση της όψης των γραμμών και των ρυτίδων, τη φωτογήρανση και τη μελάγχρωση, ενώ παράλληλα αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Τα αγαπημένα μας προϊόντα με bakuchiol

Τώρα που σε πείσαμε να το εντάξεις στη ρουτίνα σου, πάμε να δούμε ποια προϊόντα με bakuchiol αξίζουν την προσοχή σου.

Η σειρά περιποίησης Cellular Expert Lift της NIVEA συνδυάζει ένα ισχυρό ενυδατικό μίγμα δύο τύπων υαλουρονικού οξέος (μικρό για πιο βαθιά διείσδυση και "γέμισμα" των ρυτίδων και μακρό για ενυδάτωση και λείανση) και το holy-grail bakuchiol. Ο συνδυασμός αυτός χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, λείανση της επιδερμίδας, αλλά και ορατή μείωση των ρυτίδων ή με άλλα λόγια μια πιο φρέσκια και νεανική όψη στην επιδερμίδα.

bakuchiol

Αν έπρεπε να σου προτείνουμε ένα μόνο προϊόν για να εντάξεις στη ρουτίνα σου, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα η κρέμα ημέρας Cellular Expert Lift για επαναφορά ελαστικότητας με SPF30. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου σε μόλις 4 ώρες θρέφοντας την επιδερμίδα και κάνοντάς τη να δείχνει αισθητά πιο λεία. Μέσα σε τέσσερις εβδομάδες οι ρυτίδες μειώνονται και η όψη της επιδερμίδας δείχνει πιο λεία, νεανική και ομοιόμορφη, ενώ είναι αισθητά πιο ελαστική.

bakuchiol

Για πραγματικά ολοκληρωμένη περιποίηση, το βράδυ χρησιμοποίησε την κρέμα νύχτας Cellular Expert Lift για επαναφορά της ελαστικότητας. Στην αρχή θα νιώσεις την επιδερμίδα σου πιο λεία και πιο ελαστική, ενώ θα δεις το περίγραμμα του προσώπου να επαναπροσδιορίζεται ορατά. Όσο περνούν οι μέρες και το βαζάκι της αδειάζει, θα δεις ακόμα και τις βαθιές ρυτίδες να μειώνονται αισθητά, ενώ όλοι θα σου λένε πόσο πιο ξεκούραστη και νέα δείχνεις.

bakuchiol

Σε εσένα που λατρεύεις το skin pampering, θα προτείνουμε επίσης την Cellular Expert Lift αντιρυτιδική υφασμάτινη μάσκα, η οποία αναδιαμορφώνει το περίγραμμα, μειώνει ορατά τις ρυτίδες και λειαίνει -ακόμα περισσότερο- την επιδερμίδα.

Με τόσο απολαυστικές υφές και τόσο αποτελεσματικές φόρμουλες, η αντιγήρανση δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο εύκολη-trust us.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ