Tiramisu | Το πιο απολαυστικό χρώμα μαλλιών του χειμώνα έχει γίνει ήδη ανάρπαστο στα κομμωτήρια

Μόλις δεις τις φωτογραφίες, θα θέλεις να το υιοθετήσεις κι εσύ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν σκέφτεσαι να ανανεώσεις την εμφάνισή σου πριν τις γιορτές, αλλά και τους πιο κρύους μήνες του χρόνου, μην ψάξεις μακριά για έμπνευση -ρίξε μια ματιά στα πιο πρόσφατα celebrity makeover. Case point η Emma Roberts, η οποία πριν λίγες μέρες υιοθέτησε το πιο όμορφο χρώμα μαλλιών του χειμώνα 2022.

Subtle Shag | Το νέο it κούρεμα της σεζόν δείχνει υπέροχο ακόμα και χωρίς styling

Tiramisu | Το πιο απολαυστικό χρώμα μαλλιών του χειμώνα 2022

Στις 10 Νοεμβρίου, η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα νέο hair look δια χειρός της celebrity hairstylist Nikki Lee. Πιο συγκεκριμένα, απαρνήθηκε τα platinum blonde μαλλιά της για την απόχρωση Holiday Hue Tiramisu, όπως την ονόμασε η ίδια η hairstylist, ένα βουτυρένιο ξανθό με σκουρόχρωμες ρίζες και latte lowlights.

"Αντί να σκουρύνετε απλά τα μαλλιά σας για το φθινόπωρο ή το χειμώνα, προτιμήστε να χαρίσετε πλούσιο βάθος στις ρίζες και να διανθίσετε την κουπ σας με lowlights, όπως έκανα στην Emma", λέει η Lee. "Πρόκειται για μία διακριτική, fun αλλαγή, που θα 'ξεκουράσει' επίσης τα μαλλιά σας", προσθέτει, υπονοώντας πως η διατήρηση του εν λόγω χρώματος δεν απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Barbie Ponytail | Το χτένισμα που κάνουν όλα τα it girls φέτος το φθινόπωρο

Μεταξύ των celebrities που έχουν υιοθετήσει την τάση είναι και η Hilary Duff με την Lee να αποκαλύπτει πως είναι το πιο δημοφιλές ξανθό στο κομμωτήριό της.

Αν και το 2022 ήταν η χρονιά του καστανού, καθώς πλησιάζουμε στο 2023, το ξανθό φαίνεται να κάνει δυναμικό comeback με πολλές celebrities, όπως οι Gigi Hadid και Kim Kardashian, να υιοθετούν platinum blonde αποχρώσεις, κι άλλες, όπως οι Lily James και Zoey Deutch να προτιμούν Barbie blonde αποχρώσεις.

Αντίο curtain bangs | Τα Ηepburn bangs είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά τώρα