Follow us

Αλεξάνδρα Καγιά | Η μητέρα της Βίκυς Καγιά με το νεανικό κούρεμα που κρύβει χρόνια από το πρόσωπο

Η οικογένεια Καγιά, όπως φαίνεται, έχει δύο beauty icons.

MissBloom TEAM
Αλεξάνδρα Καγιά NDP

Η Βίκυ Καγιά δεν είναι το μόνο beauty icon της οικογένειας Καγιά. Εξαιρετικά ενημερωμένη για όλες τις νέες τάσεις της ομορφιάς φαίνεται πως είναι και η μητέρα της, Αλεξάνδρα, η οποία υιοθέτησε το νεανικό κούρεμα, που κρύβει χρόνια από το πρόσωπο.

Η Δέσποινα Βανδή με το μακιγιάζ που αναδεικνύει όσο κανένα άλλο τα καστανά μάτια

Μαμά και κόρη περπάτησαν χθες στο catwalk του show του Βασίλη Ζούλια στα πλαίσια της 31ης AXDW εντυπωσιάζοντας με την ομοιότητά τους (οι δυο τους έχουν άλλωστε μόνο 17 χρόνια διαφορά). Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον μας περισσότερο ήταν το κούρεμα της Αλεξάνδρας Καγιά, το οποίο αν και εξαιρετικά νεανικό, κολακεύει κάθε γυναίκα άνω των 60.

Τόνια Σωτηροπούλου | Το άκρως θηλυκό άρωμα που φορά εδώ και 20 χρόνια

Πρόκειται για ένα μακρύ καρέ, που φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων, πράγμα που το κάνει εξαιρετικά ευέλικτο στο styling. Η κουπ της έχει διανθιστεί από διακριτικό φιλάρισμα, που χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά της, αλλά και curtain bangs, που εκτός από το ότι χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά, καμουφλάρουν τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και κοντά στα μάτια. Περιττό να πούμε πως από εμάς είναι ένα μεγάλο "ναι".

Δες τις φωτογραφίες από το show:

Αλεξάνδρα Καγιά | Η μητέρα της Βίκυς Καγιά με το νεανικό κούρεμα που κρύβει χρόνια από το πρόσωπο
Αλεξάνδρα Καγιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ