Follow us

Η Έλενα Παπαρίζου υιοθέτησε το χτένισμα που κάνουν τώρα οι πιο ενημερωμένες fashionistas

Το κολακευτικό χτένισμα, που αξίζει να τολμήσεις κι εσύ.

Έλενα Παπαρίζου Instagram

Μπορεί οι χαλαροί voluminous κυματισμοί να αποτελούν το signature χτένισμά της, ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου λατρεύει να πειραματίζεται πού και πού με τα μαλλιά της υιοθετώντας όλες τις τελευταίες τάσεις, από messy καρέ μέχρι απόλυτα ίσια XXL hair. Τρανό παράδειγμα μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της στο πλατό του The Voice, όπου υιοθέτησε το hair trend, που δεν έχει αφήσει ασυγκίνητη καμία fashionista.

Barbie Ponytail | Το χτένισμα που κάνουν όλα τα it girls φέτος το φθινόπωρο

Ο λόγος για το Barbie ponytail, δηλαδή την sleek ψηλή αλογοουρά, που χαρακτηρίζεται από γυρισμένες προς τα έξω άκρες και έντονη πλαϊνή φράντζα.

Την τάση έχουν λατρέψει ήδη πολλές influencers, αλλά και καλά ενημερωμένες celebrities, ανάμεσά τους οι Ariana Grande, Bella Hadid, Ashley Graham και Hailey Bieber.

Εμπνευσμένo από το πολύ μακρύ updo της εμβληματικής ξανθιάς κούκλας, το λεγόμενο Barbie ponytail "γεννήθηκε" τη δεκαετία του 1960, ενώ τώρα επανήλθε στο προσκήνιο χάρη στο Barbiecore trend. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κολακευτικό χτένισμα, αφού τονίζει τα ζυγωματικά, ενώ χάρη στην έντονη φράντζα μπορεί ακόμα και να καμουφλάρει τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο. Ταιριάζει σε όλα τα στιλ, ενώ αναδεικνύει την κοριτσίστικη πλευρά κάθε γυναίκας. Θα το υιοθετήσεις, τι λες;

Tiramisu | Το πιο απολαυστικό χρώμα μαλλιών του χειμώνα έχει γίνει ήδη ανάρπαστο στα κομμωτήρια

Δες το hair look της 'Ελενας Παπαρίζου:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ