Follow us

Τα 2 κομψά χρώματα που θα απογειώσουν το μανικιούρ σου φέτος τον χειμώνα | Και κολακεύουν απόλυτα τα κοντά νύχια

Αυτά είναι τα (πολύ μοντέρνα) χρώματα που προτείνουμε να δοκιμάσεις φέτος.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Είναι γεγονός ότι, όσο πιο σκούρα τα χρώματα των βερνικιών, τόσο πιο κολακευτικά δείχνουν σε κοντά νύχια. Αν κι εσύ έχεις αναρωτηθεί ποια χρώματα δείχνουν καλύτερα σε κοντά νύχια, μην πας μακριά: σίγουρα έχεις τα ανάλογα βερνίκια στο νεσεσέρ σου ενώ πιθανολογούμε ότι ζητάς τις συγκεκριμένες αποχρώσεις συχνά και από τη μανικιουρίστ σου.

Έχεις λεπτά νύχια που σπάνε εύκολα; Το TikTok trend που υπόσχεται πιο δυνατά νύχια σε μόλις 1 εβδομάδα

Πιο συγκεκριμένα, το μπορντό (ή το πολύ σκούρο κόκκινο) και το καφέ όχι μόνο κολακεύουν τα πιο κοντά σχήματα νυχιών, αλλά και δείχνουν απόλυτα κομψά σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Επιπλέον, τυχαίνει να ανήκουν σε εκείνα τα βερνίκια που είναι διαχρονικά τα πιο δημοφιλή του χειμώνα - και ιδίως το καφέ έχει κάνει θραύση φέτος στα social media αλλά και ανάμεσα στις beauty addicts παγκοσμίως. Ούτως ή άλλως, όσο πιο μουντός ο καιρός, τόσο πιο σκούρα τα χρώματα που θέλουμε να κάνουμε στο μανικιούρ μας, σωστά;

Pro tip: Μερικοί από τους πιο διάσημους και πετυχημένους nail artists συμφωνούν στο εξής: ότι τα σκούρα χρώματα γενικότερα δείχνουν πολύ καλύτερα σε κοντά νύχια, που ακολουθούν το φυσικό τους σχήμα. Εξυπακούεται φυσικά ότι πρέπει να προηγηθεί πολύ καλή περιποίηση με καθάρισμα των επωνύχιων και της γύρω περιοχής (πετσάκια, παρωνυχίδες) αλλά και σωστό λιμάρισμα - buffing.

Extra note: Αν βαριέσαι τη μονοχρωμία και θες να χαρίσεις ένα twist στο μανικιούρ σου, μπορείς να επιλέξεις χρώμα με shimmer / χρυσόσκονη. Στην αγορά θα βρεις πολλά σκούρα καφέ ή μπορντό βερνίκια με glitter που δείχνουν το ίδιο κομψά στα νύχια - καιο δεν χρειάζεται ημιμόνιμο για να πετύχεις το shimmery φινίρισμα.

Η Jennifer Lopez έκανε το πιο διαχρονικό χρώμα του χειμώνα στα νύχια της | Tαιριάζει σε όλες τις ηλικίες

Δες παρακάτω μερικά nail looks που θα σε εμπνεύσουν κι ετοιμάσου για απανωτά screenshots:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ