Follow us

Αυτό είναι το universal κόκκινο χρώμα κραγιόν που ταιριάζει σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες, κάθε ηλικίας

Ανεξαρτήτως χρωμάτων, τόνου επιδερμίδας και ηλικίας, αυτό είναι το απόλυτο κόκκινο κραγιόν που θα αναδείξει τα χείλη σου.

Sara Sampaio Splash News / Ideal Image

Λένε ότι κάθε γυναίκα έχει μια απόχρωση σε κόκκινο κραγιόν που της ταιριάζει άψογα, αρκεί να αφιερώσει λίγο χρόνο στο να την ανακαλύψει. Υπάρχει ωστόσο μια άποψη που θέλει μια απόχρωση κόκκινου κραγιόν να ταιριάζει απόλυτα σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας, σε όποιο τύπο επιδερμίδας κι αν ανήκουν και ό, τι χρώμα μαλλιών / ματιών κι αν έχουν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το κόκκινο κραγιόν, λόγω της έντασης των χρωστικών του αλλά και το πόσο πολύ ξεχωρίζει στα χείλη, θέλει πράγματι λίγη προσοχή παραπάνω ώστε να δείξει ταιριαστό σε μια γυναίκα. Αν αναζητάς το απόλυτο κόκκινο για εσένα, τότε είναι πολλά αυτά που πρέπει να λάβεις υπόψη σου όταν ψάχνεις το τέλειο κραγιόν: τι τόνο και υποτόνο επιδερμίδας έχεις (ψυχρό, θερμό, ουδέτερο), τι χρώμα είναι τα μαλλιά / μάτια σου, αν θέλεις να έχει ματ ή πιο λαμπερό και glossy φινίρισμα, αν σε ενδιαφέρει το αν θα έχει μεγάλη διάρκεια ή όχι, κ.ό.κ.

Σοφία Χατζηπαντελή | Το αγαπημένο της κραγιόν για σούπερ σαρκώδη χείλη - είναι ιδανικό για μελαχρινές και καστανές

Ο οίκος Dior ωστόσο λέγεται ότι έχει δημιουργήσει το απόλυτο κόκκινο κραγιόν που θεωρείται universal, ταιριάζει δηλαδή σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες και είναι αυτό που φοράνε εδώ και δεκαετίες οι πιο γνωστές celebrities του Hollywood. Πρόκειται για το iconic red Rouge Dior Forever lipstick No. 999, ένα ουδέτερο κόκκινο που κολακεύει τόσο τους θερμούς όσο και τους ψυχρούς τόνους επιδερμίδας και κυκλοφορεί τόσο σε κλασική μορφή lipstick όσο και σε liquid.

"I'm cold" makeup look | Η τάση μακιγιάζ που έχει γίνει viral χαρίζει ακαταμάχητη λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπο

Note

Όποια απόχρωση κόκκινου κραγιόν και να επιλέξεις τελικά, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η εφαρμογή του. Καλό είναι να το εφαρμόζεις πάντα με ειδικό πινελάκι, ιδίως αν δεν είσαι συνηθισμένη στο να φοράς συχνά κραγιόν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση είναι πιθανό το χρώμα να ξεφύγει από τα όρια των χειλιών σου με το αποτέλεσμα να δείχνει τουλάχιστον απεριποίητο. Για τον ίδιο λόγο δεν πρέπει να ξεχνάς το μολύβι χειλιών για να σχεδιάσεις το περίγραμμα και να σου είναι πιο εύκολη η εφαρμογή του χρώματος στα χείλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ