Follow us

Σοφία Παυλίδου | Το αγαπημένο της άρωμα την κάνει να μυρίζει σαν να έχει βγει μόλις από το ντους

Τα αρώματα καθαριότητας που επιλέγει ξανά και ξανά εδώ και χρόνια.

Σοφία Παυλίδου Instagram

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών, που λατρεύουν να φορούν κάθε μέρα το άρωμά τους, όχι για να σαγηνεύουν σε κάθε τους βήμα, αλλά για να νιώθουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, τότε οι αγαπημένες αρωματικές δημιουργίες της Σοφίας Παυλίδου είναι αυτές που θα πρέπει να εντάξεις στην to-try λίστα σου:

Θάλεια Ματίκα | Το αισθησιακό και μυστηριώδες άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Το αγαπημένο άρωμα της Σοφίας Παυλίδου

Όπως μας λέει η ίδια, έχει πολύ ιδιαίτερα γούστα σε ό,τι έχει να κάνει με τα αρώματα, που επιλέγει. "Δεν μπορώ καθόλου τα πολύ έντονα και δυνατά αρώματα. Δεν ταιριάζουν με την προσωπικότητά μου", εξηγεί.

Τα αρώματα που την ελκύουν περισσότερο είναι εκείνα που μυρίζουν καθαριότητα και φρεσκάδα. Εκείνο που χρησιμοποιεί για περισσότερα από 12 χρόνια είναι το εμβληματικό Infusion d’Iris Eau de Parfum του οίκου Prada.

Σοφία Παυλίδου | Το αγαπημένο της άρωμα την κάνει να μυρίζει σαν να έχει βγει μόλις από το ντους

Πρόκειται για ένα πολυτελές άρωμα που ενσαρκώνει μια μοναδική ίριδα Pallida, σε συνδυασμό με εκκεντρικές νότες κορυφής από νερολί και μανταρίνι και πολύτιμες νότες βάσης από βενζόη, συνθέτοντας ένα μοντέρνο, λουλουδάτο και ξυλώδες μπουκέτο.

Ελένη Μενεγάκη | Τα 3 άκρως θηλυκά αρώματα που δεν λείπουν ποτέ από το καμαρίνι της

Εξίσου αγαπημένο της είναι το For Her Eau de Parfum Spray του οίκου Narciso Rodriguez. "Το φοράω τουλάχιστον 7 χρόνια. Μυρίζει σαν πούδρα, σαν να έχεις βγει μόλις από το ντους", λέει η ίδια μιλώντας για τους λόγους, που το ξεχωρίζει.

Σοφία Παυλίδου άρωμα

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καρδιά του musc που βρίσκεται σε κάθε for her άρωμα, πηγαίνει τον χρήστη σε ένα αισθητηριακό ταξίδι. Εδώ το ροδάκινο και το τριαντάφυλλο χαρίζουν ένα "βελούδινο" αποτέλεσμα. Εν τω μεταξύ, ένα πέπλο μαλακού κεχριμπαριού και ξύλου προσθέτει μυστήριο και βάθος στη σύνθεση.

7 old school αρώματα που μυρίζουν σαπούνι και φρεσκάδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ