Follow us

Τάμτα | Το εκκεντρικό hair look της στη φωταγώγηση του δέντρου στο Σύνταγμα που δέχτηκε πληθώρα σχολίων

Το "πάρτι" σχολίων στο Twitter.

MissBloom TEAM
Τάμτα NDP

Αν κάτι αγαπά η Τάμτα, αυτό είναι σίγουρα οι εκκεντρικές εμφανίσεις. Γνωστός χαμαιλέων, λατρεύει να πειραματίζεται με την εμφάνισή της, φορώντας ιδιαίτερα outfits, αλλά και αλλάζοντας διαρκώς τα μαλλιά της.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Τζένη Μπαλατσινού | Το νέο χρώμα στα μαλλιά της ανήκει στις top τάσεις του χειμώνα

Αυτό ακριβώς έκανε και για την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και στην οποία τραγούδησε. Για τη περίσταση, επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο λευκό μίνι φόρεμα, ενώ αυτό που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν το ανανεωμένο hair look της.

Η Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που έκοψε τόσο πολύ τα μαλλιά της

Η Τάμτα, η οποία εδώ και αρκετούς μήνες έχει γίνει ξανθιά, φαίνεται πως διάνθισε την κουπ της με αφέλειες, οι οποίες είχαν ένα ombre red-brown look. Αν και οι αφέλειες αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς, εξαιτίας αυτής της αλλαγής στην εμφάνισή της η τραγουδίστρια δέχτηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων με τους χρήστες του Twitter να χαρακτηρίζουν το look της "αστείο" και να την παρακινούν να αλλάξει το στιλ της. Αν θέλεις την άποψή μας, το πώς εκφράζεται ο καθένας μέσω του στιλ του είναι καθαρά δική του υπόθεση και δεν χωρά υποδείξεις. Simple as that!

Δες το εκκεντρικό hair look της:

Τάμτα | Το εκκεντρικό hair look της στη φωταγώγηση του δέντρου στο Σύνταγμα που δέχτηκε πληθώρα σχολίων
Τάμτα
Τάμτα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ