Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Το πανεύκολο τρικ μακιγιάζ που υιοθετεί πάντα για πιο νεανικό βλέμμα

Δεν περνάει ούτε μια μέρα που να μην το εφαρμόσει στο μακιγιάζ των ματιών της.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πάντα απαστράπτουσα - για την ακρίβεια, δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα σε αυτή τη μακρόχρονη πορεία της στην τηλεόραση που να μην έχει εμφανιστεί λαμπερή και ξεκοκύραστη - ακόμα και τις πιο busy μέρες. Πώς καταφέρνει όμως να έχει πάντα τόσο ξεκούραστο βλέμμα που δείχνει απόλυτα νεανικό - και της "αφαιρεί" και χρόνια από το πρόσωπο; Φυσικά, τα γονίδια αλλά και τα χρώματά της παίζουν μεγάλο ρόλο στο να δείχνει πάντοτε δροσερή, όμως εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και το μακιγιάζ.

3 hairstyling tips από τον κομμωτή της JLo που "αφαιρούν" χρόνια από το πρόσωπο

Και πιο συγκεκριμένα, ένα πανεύκολο makeup hack που έχουμε διαπιστώσει ότι εφαρμόζει σταθερά η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια. Ποιο το μυστικό της;

Ένα κλασικό και αγαπημένο makeup tip, το λευκό μολύβι στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων είναι από τα πιο παλιά τρικς που μπορείς να ακολουθήσεις και η παρουσιάστρια φαίνεται να το γνωρίζει καλά. Ό, τι κι αν επιλέξεις, λευκό μολύβι ή λευκό eyeliner, η λευκή απόχρωση θα φωτίσει τα μάτια, θα τα κάνει να φανούν πιο ξεκούραστα ενώ θα δώσει την ψευδαίσθηση του πιο μεγάλου σχήματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρεις να τραβήξεις όλη την προσοχή στα μάτια σου - όπως ακριβώς κάνει και η Ελένη Μενεγάκη.

Το αντιγηραντικό σέρουμ με υαλουρονικό οξύ που λατρεύουν οι Γαλλίδες θα το βρεις και στα ελληνικά φαρμακεία

Δες τι ακριβώς εννοούμε:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ