Follow us

Τέλος τα καστανά μαλλιά για την Ελένη Χατζίδου | Η εμφάνιση με νέα, ξανθιά περούκα που ενθουσίασε τους συνεργάτες της

Τον τελευταίο καιρό, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια πειραματίζεται πολύ με το χρώμα των μαλλιών της, κάνοντάς το μάλιστα με τον πιο έξυπνο τρόπο.

MissBloom TEAM
Ελένη Χατζίδου Instagram

Τον τελευταίο καιρό η Ελένη Χατζίδου δε σταματά να πειραματίζεται με την εμφάνισή της και πιο συγκεκριμένα, με το χρώμα των μαλλιών της. Η ίδια έχει καθημερινή εμφάνιση στην τηλεόραση, ως παρουσιάστρια της εκπομπής "Breakfast@Star", και όπως αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό, αυτός είναι ο λόγος που αγαπά πλέον να φορά περούκες.

Η Ελένη Χατζίδου δείχνει ακομπλεξάριστα πώς βάζει την περούκα που φορά καθημερινά στην εκπομπή της

Πιο αναλυτικά, η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πριν από λίγο καιρό πως επιλέγει να φορά περούκες στην εκπομπή ούτως ώστε να μην καταστρέφει τη φυσική της τρίχα. Οι περούκες οι οποίες επιλέγει να φορά είναι από φυσική τρίχα ενώ δείχνει να προτιμά αυτές που είναι κοντά στο φυσικό της χρώμα.

Ωστόσο, η Ελένη Χατζίδου εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής με ένα εντελώς διαφορετικό look αφού όπως είδαμε, έγινε ξανθιά. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια υιοθέτησε προσωρινά το ξανθό look, επιλέγοντας μία ξανθιά περούκα με σκουρόχρωμη ωστόσο ρίζα.

Δες το νέο της look:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ