Follow us

Η έξυπνη (και πανεύκολη) κίνηση για το πιο λαμπερό, γιορτινό μανικιούρ στο σπίτι

Τα glitter nails είναι τα αγαπημένα μας κάθε Χριστούγεννα και μπορείς να τα φτιάξεις ακόμα και μόνη σου.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Αν είσαι fan του glitter και κάθετι που γυαλίζει , τότε αυτή είναι η εποχή σου. Τα Χριστούγεννα και ολόκληρη η γιορτινή περίοδος (που ξεκινά πάντοτε πολύ νωρίτερα, συχνά από τα τέλη Οκτωβρίου) προσφέρονται για να φορέσεις τα γιορτινά σου και να κάνεις πιο εξεζητημένες εμφανίσεις απ' ότι συνηθίζεις. Ιδίως το glitter έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει ακόμα και το πιο απλό look ενώ χαρίζει άφθονη λάμψη - για να μην αναφέρουμε πόσο mood-boosting είναι οτιδήποτε λάμπει και ξεχωρίζει από μακριά.

Αυτό το χρώμα είναι η πιο ενδιαφέρουσα και κομψή πρόταση στα νύχια για το '23

Ακόμα όμως κι αν δεν θες να το ενσωματώσεις στα ρούχα ή το μακιγιάζ σου, τα sparkly νύχια είναι μια καλή ευκαιρία να υιοθετήσεις την τάση και να μπεις σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Αν δεν προλαβαίνεις να κλείσεις το ραντεβού σου σε κάποιο nail salon, μην ανησυχείς καθώς σου έχουμε μια πολύ εύκολη λύση που μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου σπίτι.

3 σέξι, γιορτινά χτενίσματα που θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο

Πρόκειται για ένα μανικιούρ με glitter που είναι τόσο φίνο και διακριτικό που άνετα φοριέται και μετά τις γιορτές. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα έξυπνο hack που σου επιτρέπει να προσθέσεις λάμψη στο απλό μανικιούρ / απλό χρώμα που ήδη έχεις, με τη βοήθεια ενός shimmery βερνικιού.

Πώς θα πετύχεις αυτό το πανεύκολο μανικιούρ στο σπίτι:

Τα μόνα σύνεργα που θα χρειαστείς είναι ένα base coat, ένα βερνίκι με το χρώμα της επιλογής σου, ένα άλλο με χρυσό glitter (ή rose gold ή διάφανο glitter) και ένα top coat.

Πέρασε τα νύχια σου με τη διάφανη βάση έτσι ώστε να τα προστατεύσεις από τα βερνίκια και να μην κιτρινίσουν (είναι ένα βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ, ιδίως όταν κάνεις μανικιούρ με έντονα χρώματα που αφήνουν μια ανεπιθύμητη κιτρινίλα στα νύχια όταν τα ξεβάφεις). Περίμενε λίγα λεπτά για να στεγνώσει και πέρασε το χρώμα που έχεις επιλέξει: μπορντό, κόκκινο, μπλε, μαύρο ακόμα και παστέλ ροζ είναι τέλειες επιλογές.

Στη συνέχεια, και αφού σιγουρευτείς ότι το χρώμα έχει στεγνώσει καλά (χρειάζεται αρκετή υπομονή), πέρασε το glitter μανό πάνω από το χρώμα, σε όλη τη βάση του νυχιού. Περίμενε λίγα λεπτά μέχρι να στεγνώσει καλά κι έπειτα πέρασε το top coat για να σταθεροποιήσεις το χρώμα και το αποτέλεσμα γενικά.

Τώρα έχεις ένα σικ μανικιούρ που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα επαγγελματικό mani. Δες και παρακάτω:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ