Follow us

Σοφία Χατζηπαντελή | Προτείνει το πιο λαμπερό μακιγιάζ ματιών για το ρεβεγιόν, ιδανικό για μπλε μάτια

Το shimmery eye makeup look της ανήκει στις τελευταίες τάσεις για φέτος, και όχι μόνο.

Σοφία Χατζηπαντελή Instagram

Δυναμική επιστροφή έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στο επεισόδιο της Τρίτης για το GNTM 5, ενθουσιάζοντας τόσο το κοινό όσο και τα μοντέλα και όλη την παραγωγή, με τους θαυμαστές της να περιμένουν με ανυπομονησία την εύστοχη κριτική της προς τις διαγωνιζόμενες.

Αυτό που ωστόσο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο για εμάς εδώ στο beauty department ήταν το απαστράπτον μακιγιάζ της, που θεωρούμε ότι είναι ιδανική πρόταση για τα φετινά ρεβεγιόν.

Πιο αναλυτικά, η 25χρονη fashionista, influencer, μοντέλο και κριτής έλαμψε στην κυριολεξία με τη shimmery μωβ - φούξια σκιά και το ασορτί κραγιόν, δημιουργώντας ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ που ταίριαξε απόλυτα με τα μπλε μάτια και τα μαύρα μαλλιά της.

3 σέξι, γιορτινά χτενίσματα που θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο

Δες το look:

Οι λεπτομέρειες του μακιγιάζ:

Το μακιγιάζ ματιών της έγινε εξ' ολοκλήρου με μια μωβ σκιά με glitter (που σημειωτέον, είναι το απόλυτο trend στο eye makeup look των γιορτών) και ολοκληρώθηκε με άφθονες στρώσεις μάσκαρα.

Δες εδώ μερικές από τις glitter σκιές ματιών που έχουμε ξεχωρίσει (και λατρέψει).

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ωστόσο ήταν το γεγονός ότι η σκιά τοποθετήθηκε και στα κάτω βλέφαρα, σκιάζοντας με ομοιόμορφο τρόπο ολόκληρο το μάτι.

Όσο για τα χείλη, θεωρούμε ότι η επιλογή της συγκεκριμένης απόχρωσης κραγιόν ήταν ιδιαίτερα σοφή, αφού συμπλήρωνε υποδειγματικά το shimmery eye makeup look - και δεν έδειχνε υπερβολικό, μιας και τα χρώματα ήταν συναφή μεταξύ τους.

Η ιδανικότερη πρόταση μακιγιάζ για τις γιορτές, ιδίως αν έχεις γαλάζια ή πράσινα μάτια, τι λες;

Party makeup | 5 σέξι makeup looks για το ρεβεγιόν που μπορείς να κάνεις με glitter

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ