3 προτάσεις για γιορτινό μακιγιάζ με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς

Το απόλυτο μακιγιάζ προσώπου για λαμπερές εμφανίσεις στις γιορτές.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι δυνατότητες που έχεις για το χριστουγεννιάτικο, εορταστικό μακιγιάζ σου είναι σχεδόν ατελείωτες. Δεν έχει σημασία αν προτιμάς το διακριτικό μακιγιάζ ή αν θέλεις να βάλεις glitter και στρας. Το σημαντικό είναι να έχεις διάθεση για party.

Εάν είσαι έτοιμη για ένα εορταστικό μακιγιάζ που θα θαμπώσει τους πάντες γύρω σου, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Σκέψου τη συνηθισμένη σου εμφάνιση: επιδίωξε να κάνεις ένα χριστουγεννιάτικο look με το οποίο θα αισθανθείς όμορφα. Μην επιλέξεις μια εμφάνιση που είναι στη μόδα, αλλά δεν είσαι εσύ.

Προσδιόρισε μια περιοχή: διάλεξε μια περιοχή που θα τονίσεις και που θα μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις τεχνικά, είτε είναι τα χείλη, είτε τα μάτια π.χ. εάν ξέρεις ν’ απλώνεις καλά το eyeliner, δοκίμασε ένα τολμηρό smoky eye. Αν όχι, μια μικρή λάμψη στα βλέφαρά σου θα φαίνεται υπέροχη.

Κάνε εξάσκηση: αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο, δοκίμασέ το εκ των προτέρων, ώστε να γνωρίζεις τι είναι ρεαλιστικό για το επίπεδο δεξιοτήτων σου και τι σου ταιριάζει καλύτερα.

Προϊόντα και σετ μακιγιάζ: χρησιμοποίησε τα καλύτερα καλλυντικά για να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ το οποίο θα διατηρηθεί άψογο όλο το βράδυ.

Ας δούμε τρία εορταστικά μακιγιάζ που προτείνουν οι make up artists:

Smokey eye με χαλκό

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η καλύτερη στιγμή για ένα αστραφτερό μάτι. Οι μεταλλικοί τόνοι στα βλέφαρα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνεις το smokey eye ακόμα πιο κατάλληλο για πάρτι. Εάν έχεις μπλε μάτια, το χάλκινο μεταλλικό βλέφαρο θα τ’ αναδείξει. Ένα lip gloss και ένα διακριτικό ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες θα τονίσει το look σου, αλλά η χρήση της καλύτερης μάσκαρα για έντονο εντυπωσιακό αποτέλεσμα Sky High Cosmic Black της Maybelline New York θα το απογειώσει. Με βουρτσάκι "πύργο" φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα. Προσφέρει όγκο και μήκος ενώ παράλληλα δίνει το απόλυτο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες σου.

Κόκκινα χείλη

Τα κόκκινα χείλη είναι μια εορταστική εμφάνιση που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Τα βαθύτερα κόκκινα έχουν μια πιο χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα και, αν επιλέξεις ένα με πιο γυαλιστερό φινίρισμα, θα σε κολακεύει περισσότερο από το κλασικό κόκκινο ματ, γιατί κάνει τα λεπτά χείλη να φαίνονται γεμάτα. Για μια μοντέρνα προσέγγιση αυτής της κλασικής ιδέας, χρησιμοποίησε το νέο υγρό κραγιόν SuperStay Vinyl Ιnk της Maybelline New York. Για χείλη με έντονο χρώμα που διαρκεί έως και 16 ώρες και δεν μεταφέρεται, διάλεξε μια κόκκινη απόχρωση με λαμπερό vinyl τελείωμα.

Κομψή, διακριτική ομορφιά

Μπορείς να δείξεις απίστευτα φρέσκια μ’ ένα διακριτικό μακιγιάζ με ροζ ρουζ. Σαν πρώτο βήμα για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, άπλωσε το best-selling concealer, Instant Eraser Age Rewind της Maybelline New York κάτω από τα μάτια για τέλεια κάλυψη μ’ ένα πέρασμα. Είναι το μόνο concealer με ενσωματωμένο σφουγγαράκι που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις όσο ακριβώς προϊόν χρειάζεσαι καλύπτοντας αμέσως ό, τι θέλεις και όλα αυτά χωρίς να λερώσεις τα δάχτυλά σου. Ευθυγράμμισε το concealer με την άκρη του φρυδιού σου για να δημιουργήσεις μια σμιλεμένη και ανυψωμένη εμφάνιση στο πρόσωπο. H εφαρμογή τριών κάθετων γραμμών concealer στη μέση του μετώπου σου μπορεί να φωτίσει το πρόσωπό σου. Απλά θυμήσου να κάνεις blend.