Balletcore Bun | Το πρώτο it χτένισμα του 2023 έχει ήδη κατακλύσει τα social media

Αν μικρή είχες σαν όνειρο να γίνεις μπαλαρίνα, τώρα είναι η ευκαιρία σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με περισσότερα από 269.000.000 προβολές στο TikTok, το #balletcore, δηλαδή η αισθητική εμπνευσμένη από τον κόσμο του μπαλέτου, είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτήν την στιγμή. Αφού επηρέασε το χώρο της μόδας, επαναφέροντας τις γκέτες, τα ballet flats και τα κρουαζέ tops, τώρα ήρθε η ώρα της ομορφιάς να λάβει μέρος στο trend με το πρώτο it χτένισμα του 2023.

Τα ωραιότερα αρώματα που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Balletcore Bun | Το it χτένισμα του 2023

Ο λόγος φυσικά για το λεγόμενο balletcore bun, δηλαδή το updo εμπνευσμένο από τις μπαλαρίνες. Σε τι διαφέρει από τα buns των προηγούμενων χρόνων; Είναι sleek και συνήθως "κάθεται" στο κέντρο του πίσω μέρος του κεφαλιού. Το σχήμα του θυμίζει donut κι έχει πλούσιο όγκο. Είναι μίνιμαλ, soft και εξαιρετικά θηλυκό.

Το εν λόγω χτένισμα είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών, από τα πιο λεπτά μέχρι τα πιο χοντρά, από τα πιο σγουρά, μέχρι τα πιο ίσια. Οι influencers έχουν ήδη αρχίσει να πειραματίζονται με την τάση, υιοθετώντας την τόσο για τις πρωινές, όσο και για τις βραδινές εξόδους τους. Πολλές παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή, "τοποθετώντας" τα balletcore buns τους πιο χαμηλά στη βάση του αυχένα, φροντίζοντας ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα να είναι πάντα sleek και soft.

Αντίο curtain bangs | Τα Ηepburn bangs είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά τώρα

Δες παρακάτω μερικές influencers που έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση: