Follow us

TikTok made me buy it | Τα πιο πετυχημένα προϊόντα ομορφιάς του '22 που θα αγοράζουμε φανατικά και το '23

Δεν βρίσκονται τυχαία στα προϊόντα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο TikTok.

beauty Splash News / Ideal Image

Όλοι γνωρίζουμε την επίδραση που έχει το TikTok (αλλά και το Instagram) στους περισσότερους ανθρώπους, ιδίως σε ό, τι αφορά το beauty & fashion κομμάτι. Και όταν μιλάμε για αναζήτηση πάσης φύσεως καλλυντικών, τότε το πρώτο πράγμα που θα κάνουν οι περισσότερες κοπέλες είναι να ανοίξουν το TikTok account τους και να χαζέψουν με τις ώρες στο feed τους - ή να αναζητήσουν πιο συγκεκριμένα τα προϊόντα που ψάχνουν, μέσω hashtags.

Dreamy lashes | Αυτές είναι οι 10 μάσκαρα στις οποίες "ορκίζονται" οι κορυφαίοι makeup artists

Και μιλώντας για hashtags και αναζητήσεις, αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που συγκέντρωσαν τα περισσότερα views το 2022, γεγονός που ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: ότι είναι όντως αποτελεσματικά, εκτός από πολύ δημοφιλή.

5 κινήσεις ματ για να δείχνεις φρέσκια κάθε πρωί χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Εμείς εδώ στο beauty department τα δοκιμάζαμε ανελλιπώς όλους τους προηγούμενους μήνες και μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι πράγματι, αξίζουν την προσοχή σου. Σίγουρα πάντως θα συνεχίζουμε να τα αγοράζουμε και να τα χρησιμοποιούμε φανατικά και το 2023!

Οι 5 best value for money οροί με υαλουρονικό οξύ για απόλυτα νεανική επιδερμίδα

Δες τη λίστα με τα πιο δημοφιλή beauty items του '22 που θα γίνουν ανάρπαστα και το '23:

Vitamin Enriched Face Base, Bobbi Brown

Vitamin Enriched Face Base, Bobbi Brown

Πλούσια αίσθηση, μη λιπαρή και κρεμώδης υφή, ενυδατώνει και μαλακώνει την επιδερμίδα. Συνδυάζει την ενυδάτωση χάρη στα συστατικά Shea Butter με Βιταμίνες Β, C και Ε και αποτελεί ιδανική βάση για το μακιγιάζ.

Honey Infused Hair Oil Hair Oil, Gisou

Honey Infused Hair Oil Hair Oil, Gisou

Αυτό το λάδι μαλλιών πολλαπλών χρήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από
το styling και ως προϊόν φινιρίσματος, ως προσθήκη σε μια μάσκα μαλλιών αλλά και ως θεραπεία νυκτός.  Αναδομεί και αποκαθιστά τα ξηρά, ταλαιπωρημένα σγουρά μαλλιά, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα, καταπολεμά το φριζάρισμα και τα ατίθασα μαλλιά.

Dior Addict Lip Maximizer, Dior

Dior Addict Lip Maximizer, Dior

Tο πρώτο γκλος της σειράς Dior backstage για χείλη που δείχνουν σαρκώδη , προσφέροντας απαλό, ενυδατωμένο αποτέλεσμα, καθώς και άμεσο όγκο με διάρκεια.

Tinted Moisturizer Blush, Laura Mercier

Tinted Moisturizer Blush, Laura Mercier

Μια νέα φόρμουλα ρουζ, με εξαιρετικά ενυδατικά βότανα που παρέχουν 12 ώρες ελαφριάς ενυδάτωσης στο ρούζ. Οι σπόροι βατόμουρου βοηθούν στην θρέψη, ενώ το φραγκόσυκο παρέχει μεγάλη περιεκτικότητα νερού στο δέρμα για μακρά ενυδάτωση.

The Marshmellow Smoothing primer, NYX Professional Makeup

The Marshmellow Smoothing primer, NYX Professional Makeup

Αυτό το 10 σε 1 primer λειαίνει, απαλύνει, παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ για 16 ώρες, ενυδατώνει, καταπραΰνει, εξομαλύνει τον τόνο, ελαχιστοποιεί τους πόρους, σβήνει τις ρυτίδες, προσθέτει απαλό φινίρισμα ΚΑΙ διατηρεί το μακιγιάζ σαν καινούριο.

Touche Éclat Stylo, Yves Saint Laurent

Touche Éclat Stylo, Yves Saint Laurent

Οι ελαφριές χρωστικές ουσίες του Touche Éclat συνδυάζονται άψογα για μια υγιή, φυσική λάμψη, χωρίς εφέ μάσκας ή υπερβολικής λάμψης για να φωτίσει την επιδερμίδα και να εξαφανίσει τη θαμπή όψη και την κούραση.

SA Smoothing Cleanser, CeraVe

SA Smoothing Cleanser, CeraVe

 Η σύνθεση αυτού του τζελ καθαρισμού περιέχει 3 απαραίτητα ceramides, σαλικυλικό οξύ και υαλουρονικό οξύ, για να καθαρίζει απαλά καθώς απολεπίζει την ξηρή τραχιά επιδερμίδα χωρίς να διαταράσσει τον προστατευτικό επιδερμιδικό φραγμό.

Forever You Just Kissed Lip and Cheek Stain, Jane Iredale

Forever You Just Kissed Lip and Cheek Stain, Jane Iredale

Το απαλό ροζ αυτού του lip stain προσαρμόζεται στη χημεία των χειλιών και παίρνει το χρώμα τους - διαφορετικό για την κάθε γυναίκα. Είναι πλούσιο σε φυσικά βοτανικά εκχυλίσματα και δεν ξηραίνει τα χείλη.

Soft Pinch Liquid Blush, Rare Beauty

Soft Pinch Liquid Blush, Rare Beauty

Aνάλαφρο υγρό ρουζ μακράς διαρκείας που αναμιγνύεται και «χτίζεται» με ωραίο τρόπο για μια απαλή, υγιή όψη υγείας στα μάγουλα. Διατίθεται σε ματ και λαμπερά φινιρίσματα.

Cicaplast Baume B5+, La Roche Posay

Cicaplast Baume B5+, La Roche Posay

Bάλσαμο με αναπλαστική και καταπραϋντική δράση. Επιταχύνει την ανάπλαση των ξηρών και ερεθισμένων περιοχών, καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα και επαναφέρει την άνεση τουχάρη στη σύνθεση του με προβιταμίνη Β5.

Vinosculpt Lift & Firm Body Cream, Caudalie

Vinosculpt Lift & Firm Body Cream, Caudalie

Κρέμα σώματος εμπλουτισμένη με πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού και συσφιγτικό εκχύλισμα Ιριδας που υπόσχεται τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας σε χέρια, στήθος, στομάχι και γλουτούς σε ένα μήνα χρήσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ