Follow us

Κωνσταντίνα Μιχαήλ | Τα αγαπημένα της αρώματα έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια στο σώμα, αλλά και τα μαλλιά

Τα φρουτώδη αρώματα που φορά φανατικά τα τελευταία δύο χρόνια

Κωνσταντίνα Μιχαήλ NDP

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύει να δοκιμάζει διαρκώς νέα αρώματα. Σιγά σιγά κατάλαβε πως οι φλοράλ και φρουτώδεις δημιουργίες είναι εκείνες που προτιμά και τα τελευταία δύο χρόνια φορά φανατικά δύο, που έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια πάνω στο σώμα, τα ρούχα, αλλά και τα μαλλιά της:

Ζενεβιέβ Μαζαρί | Το σαγηνευτικό, ανδρικό άρωμα που φορά τα τελευταία 14 χρόνια

Τα αγαπημένα αρώματα της Κωνσταντίνας Μιχαήλ

Όπως λέει η ίδια σε όλη της την ενήλικη ζωή σπάνια φορούσε μόνο ένα άρωμα. Αντίθετα ακόμα κι αν έβρισκε κάποιο που της άρεσε πολύ, λάτρευε να δοκιμάζει διαρκώς νέα αρώματα και να ανακαλύπτει διαφορετικές ευωδιές.

Σοφία Φαραζή | Το δροσερό άρωμα που φορά εδώ και χρόνια έχει πολύ μεγάλο φανατικό κοινό

Τα τελευταία δύο χρόνια φορά φανατικά το Rouge Trafalgar και το Holy Peony από την La Collection Privée του οίκου Dior. Το πρώτο είναι πιο φρουτώδες και γλυκό με νότες από βατόμουρο, κεράσι, μάνταριν όρανζ, φραγκοστάφυλλο, γκρέιπφρουτ, μόσχο και πατσουλί, ενώ το δεύτερο είναι πιο φλοράλ με νότες από παιώνια, τριαντάφυλλο, κόκκινα φρούτα, βερίκοκο, musk και ξύλα.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ | Τα αγαπημένα της αρώματα έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια στο σώμα, αλλά και τα μαλλιά

"Είναι πρωτότυπα και έχουν μεγάλη διάρκεια στο σώμα και τα μαλλιά δημιουργώντας μια μοναδική πολυτέλεια, όπως κάθε άρωμα που 'σέβεται' τον εαυτό του'", λέει. "Δημιουργούν μια αύρα, που με ακολουθεί -στην ντουλάπα, το ασανσέρ, την σκηνή, σε κάθε κίνησή μου", εξηγεί. "Φωνάζουν 'Κωνσταντίνα'", καταλήγει.

Κατερίνα Καραβάτου | Το ένα και μοναδικό άρωμα που φοράει όλη της τη ζωή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ