Follow us

Monochromatic makeup | Η τάση μακιγιάζ που "κέρδισε" τις stars στις "Χρυσές Σφαίρες" είναι ό, τι πιο hot για το '23

Το μονοχρωματικό μακιγιάζ είναι ό, τι πιο φρέσκο και νεανικό μπορείς να κάνεις τώρα - και η μεγαλύτερη τάση για το 2023.

Margot Robbie Instagram

Αν προβλέπεται να κυριαρχήσει μια μόνο τάση μακιγιάζ ολόκληρο το 2023, αυτή είναι σίγουρα το "monochromatic makeup". Κάτι που επιβεβαιώθηκε περίτρανα και στη χτεσινή τελετή απονομής των "Χρυσών Σφαιρών", που ολοκληρώθηκε στο Beverly Hilton του Beverly Hills της California χτες βράδυ.

Οι περισσότερες stars που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί έλαμψαν μέσα στο φυσικό, μονοχρωματικό μακιγιάζ τους, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος, και η οποία συνδυάστηκε υπέροχα με 60s inspired hair looks αλλά και πιο casual, λυτά μαλλιά που απέπνεαν μια φυσικότητα.

Winter Sale | 10 πολυτελή beauty προϊόντα σε έκπτωση που αξίζει να αποκτήσεις φέτος

Τρανό παράδειγμα η Margot Robbie, που το makeup look της ήταν ο ορισμός του μονοχρωματικού μακιγιάζ. Η ηθοποιός ταίριαξε το Barbie-inspired, ροζ φόρεμά της με κραγιόν στην απόχρωση "Viva Magenta" και ασορτί ρουζ στα μήλα αλλά και παρόμοιο χρώμα στα βλέφαρα.

Viva Magenta | Το απόλυτο χρώμα του 2023 είναι η ιδανική επιλογή για κραγιόν ή/και το μανικιούρ σου

Δεν ήταν όμως η μόνη. Πλήθος αστέρων επέλεξε αυτό το πιο natural-looking μακιγιάζ που δείχνει απόλυτα φρέσκο και νεανικό, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά και τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας. H Ana de Armas, η Selena Gomez αλλά και η Jenna Ortega ήταν μερικές ακόμη A-listers που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την τάση μακιγιάζ, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των περισσότερων beauty addicts τους τελευταίους μήνες - και τώρα, και το δικό μας.

Τι ακριβώς είναι το μονοχρωματικό μακιγιάζ;

Πρόκειται για μια ομοιομορφία χρώματος σε όλο το πρόσωπο, πράγμα που σημαίνει ότι εφαρμόζεται, συνήθως, μία μόνο απόχρωση τόσο στα χείλη όσο και στα μήλα και στα μάτια. Αυτό επιτυγχάνεται πολύ συχνά με κρεμώδη προϊόντα (κυρίως κρεμώδη ρουζ), τα οποία αφήνουν παράλληλα μια διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ την ενυδατώνουν πλήρως. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, παρατηρήσαμε ότι οι τόνοι που "έπαιξαν" κινήθηκαν ανάμεσα σε soft rose, peachy pink και απαλά ροδακινί, που έκαναν το πρόσωπο να δείχνει πιο γλυκό.

Τα 10 καλύτερα κρεμώδη και υγρά ρουζ που θα σε κάνουν να δείχνεις - κυριολεκτικά - 20 χρονών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ