Follow us

Το βρήκαμε | Αυτό είναι το κομψό άρωμα που φοράνε τώρα όλες οι Γαλλίδες

Το πιο viral άρωμα στο TikTok αυτήν την στιγμή είναι αυτό που επιλέγουν οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη.

γαλλικό άρωμα Splash News/Ideal Image

Αν στα λεξικά υπήρχαν φωτογραφίες, δίπλα στη λέξη "φινέτσα" θα βλέπαμε σίγουρα μία Γαλλίδα, όπως η Carla Bruni, η Jeanne Damas και η Mara Lafontan. Η λιτή παρουσία τους δεν θα ήταν το ίδιο κομψή, αν δεν "τυλίγονταν" από τα πιο δροσερά και ταυτόχρονα αισθησιακά γαλλικά αρώματα.

Τα ωραιότερα αρώματα που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Το πιο πρόσφατο TikTok craze αφορά το άρωμα που φορούν τώρα όλες οι Παριζιάνες και χάρη στα αμέτρητα βίντεο που ξεπετάγονται διαρκώς στην for you page κατάφερε να γίνει μέσα σε λίγες μέρες sold out σε αρκετά σημεία πώλησης.

7 vintage αρώματα που εξακολουθούν να έχουν φανατικό κοινό

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο της TikTok star Madi Prettyman, η οποία αποφάσισε να βρει ποιο άρωμα φορούν οι πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο. "Τόσες πολλές γυναίκες στο Παρίσι φορούσαν το ίδιο άρωμα κι αποφασίσαμε να μάθουμε ποιο ήταν. Μία από τις Παριζιάνες φίλες μας το μάντεψε. Πήγαμε σε ένα κατάστημα Sephora κι αφού δοκιμάσαμε διάφορα, τελικά το βρήκαμε. Αυτός είναι ο νικητής. Είμαστε ξετρελαμένες", λέει στο βίντεο.

Ο λόγος για το For Her Eau de Parfum του οίκου Narciso Rodriguez. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καρδιά του musc που βρίσκεται σε κάθε for her άρωμα, πηγαίνει τον χρήστη σε ένα αισθητηριακό ταξίδι. Εδώ το ροδάκινο και το τριαντάφυλλο χαρίζουν ένα "βελούδινο" αποτέλεσμα. Εν τω μεταξύ, ένα πέπλο μαλακού κεχριμπαριού και ξύλου προσθέτει μυστήριο και βάθος στη σύνθεση.

Το βρήκαμε | Αυτό είναι το κομψό άρωμα που φοράνε τώρα όλες οι Γαλλίδες

Sexy as Hell | Τα πιο σαγηνευτικά γυναικεία αρώματα όλων των εποχών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ