Follow us

Η skincare σειρά που χρειάζεσαι απαραιτήτως στο νεσεσέρ σου για άψογα makeup looks

Η νέα, επαγγελματική skincare σειρά της M·A·C Cosmetics είναι ό, τι πιο χρήσιμο έχουμε δει τελευταία.

MissBloom TEAM
makeup iStock

Τον σημαντικό ρόλο που παίζει το skincare σε ένα ομοιόμορφο και όσο το δυνατόν τελειότερο makeup look τον γνωρίζεις ήδη. Πιο καλά απ' όλους όμως τον γνωρίζει η M·A·C Cosmetics, ένα beauty brand που γεννήθηκε από makeup experts και συνεχίζει να εμπνέεται από τις ανάγκες τους - αλλά και από τις ανάγκες των φανατικών πελατών της.

Εμπνεόμενη λοιπόν από αυτές, η M·A·C Cosmetics καινοτομεί και δημιουργεί προϊόντα που δημιουργούν τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ. Αποτέλεσμα; Το Skin Artistry, που συνδυάζει την τεχνογνωσία των experts με την επιστήμη των προϊόντων υψηλής απόδοσης, δημιουργώντας μία εξειδικευμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας που επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών όψεων στην επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα εξατομικευμένο αποτέλεσμα φυσικής λάμψης.

Φέτος, το Skin Artistry αναβαθμίζεται με τη σειρά M·A·C Hyper Real: μία νέα skincare σειρά υψηλής απόδοσης, ειδικά διαμορφωμένη για να βελτιώσει την επιδερμίδα σου και να ενισχύσει το μακιγιάζ σου.

Η skincare σειρά που χρειάζεσαι απαραιτήτως στο νεσεσέρ σου για άψογα makeup looks

Στην ολοκαίνουργια skincare σειρά πρωταγωνιστούν 3 ολοκαίνουρια προϊόντα: το Hyper Real Serumizer Skin Balancing Hydration Serum – ένα υβριδικό serum-moisturizer, το Hyper Real SkinCanvas Balm Moisturizing Cream και το Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil.

Αναζήτησε τη νέα σειρά Hyper Real High- Performance Skincare στα φυσικά και online καταστήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ