Follow us

3 Ελληνίδες celebrities προτείνουν τα πιο cool και κομψά χτενίσματα για καρέ μαλλιά

Άντλησε έμπνευση από τις Κλέλια Ανδριολάτου, Βίκυ Καγιά και Νάντια Μπουλέ, που έχουν τις πιο ωραίες καρέ κουπ που έχουμε δει.

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Είναι αλήθεια ότι, απ' όλα τα κουρέματα που υπάρχουν, το καρέ (οποιουδήποτε μήκους) είναι από τις πιο διαχρονικές κουπ. Κομψό και classy, καταφέρνει να δείχνει πάντοτε σύγχρονο και καθόλου ντεμοντέ, ενώ αναβαθμίζει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση. Μάλιστα, δεν θεωρείται άδικα ένα "γαλλικό" κούρεμα, μιας και ανήκει στις πρώτες επιλογές των περισσότερων Γαλλίδων, που το προτιμούν για ένα "Je ne sais quoi" look.

Απόδειξη των παραπάνω είναι και μερικές Ελληνίδες celebrities που το έχουν υιοθετήσει εδώ και καιρό, και καταφέρνουν να δείχνουν πάντοτε σικ αλλά και σέξι. Πάρε για παράδειγμα τις Κλέλια Ανδιολάτου, Βίκυ Καγιά, Νάντια Μπουλέ, Έλενα Χριστοπούλου και άλλες διάσημες Ελληνίδες, που αποχωρίστηκαν τα μακριά μαλλιά τους για ένα lob ή bob cut και φαίνεται να μην το αλλάζουν με τίποτα.

Τι γίνεται όμως με τα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις αν έχεις καρέ; Είναι γεγονός ότι ακόμα και το πιο κοντό καρέ μπορεί να δείξει απόλυτα glamorous, σέξι αλλά και κομψό με τα σωστά hairstyles.

Εμείς ψάξαμε και συγκεντρώσαμε 3 χτενίσματα από 3 Ελληνίδες celebrities που όχι μόνο αναδεικνύουν το πρόσωπο, αλλά είναι και πολύ εύκολα στη δημιουργία τους. Εν ολίγοις, δεν χρειάζονται κομμωτήριο και μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου στο σπίτι.

Κλέλια Ανδριολάτου

Το πιο συχνό χτένισμα που υιοθετεί η νεαρή ηθοποιός είναι το χαλαρό σπάσιμο / waves με ίσιες αφέλειες. Μας αρέσει πολύ γιατί δείχνει απόλυτα cool και νεανικό, απαλύνοντας το αυστηρό look που αποπνέει γενικότερα μια καρέ κουπ.

Έχεις καρέ μαλλιά; Η Κλέλια Ανδριολάτου προτείνει 3 glam χτενίσματα που θα απογειώσουν την κουπ σου

Βίκυ Καγιά

Tο πετυχημένο μοντέλο και παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωριστεί το αυστηρό bob και να μακρύνει τα μαλλιά της, υιοθετώντας έτσι ένα μακρύ, ίσιο καρέ (lob) με χωρίστρα στο πλάι και διακριτική φράντζα. Το twist που υιοθετεί συχνά η παρουσιάστρια είναι οι ελαφρώς γυρισμένες προς τα έξω άκρες. Γιατί μας αρέσει; Γιατί είναι ταυτόχρονα μοντέρνο χωρίς να χάνει τη διαχρονικότητά του, ενώ είναι ένα από τα πιο θηλυκά και κομψά κουρέματα που υπάρχουν.

Βίκυ Καγιά | Το νέο, γαλλικό κούρεμά της σμιλεύει και "αδυνατίζει" το πρόσωπο

Νάντια Μπουλέ

Ολόισια και sleek, με χωρίστρα στη μέση και μακριές, πλαϊνές αφέλειες για τη Νάντια Μουλέ, ένα hair look με έντονες επιρροές από τα fashion shows των πιο επιφανών σχεδιαστών μόδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ