Follow us

Το αγαπημένο concealer της Μαίρης Συνατσάκη γίνεται -δικαίως- διαρκώς sold out

Το "μαγικό ραβδί" που απαλύνει τους μαύρους κύκλους, τις κηλίδες και τις ατέλειες.

Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Αν υπάρχει μία influencer που έχει εξαιρετική σχέση με τους ακόλουθούς της, αυτή είναι σίγουρα η Μαίρη Συνατσάκη. Εκτός από το ότι μοιράζεται σε καθημερινή βάση τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της, κάνει μαζί τους ανοιχτό διάλογο απαντώντας συχνά στις ερωτήσεις τους. Σε ένα από τα πιο πρόσφατα stories της μιλούσε την ώρα που έκανε το μακιγιάζ της, και το inbox της γέμισε με ερωτήσεις σχετικά με το concealer που χρησιμοποιούσε.

10 -ακόμα- Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Το αγαπημένο concealer της Μαίρης Συνατσάκη

Όπως αποκάλυψε λίγο αργότερα, το go-to της concealer είναι το Magic Away Liquid Concealer της Charlotte Tilbury (sephora.gr). Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα προϊόντα του brand, το οποίο μάλιστα γίνεται συχνά sold out. Δικαίως. Εκτός από το ότι απαλύνει την όψη των μαύρων κύκλων, των κηλίδων και των ατελειών, περιποίείται την επιδερμίδα χάρη στην περιεκτικότητά του σε εκχύλισμα φλοιού ακακίας Κωνσταντινούπολης και εκχύλισμα του Wild Indigo συμβάλοντας στην ψευδαίσθηση ενός ανορθωμένου άνω βλεφάρου και στην ενίσχυση της φωτεινότητας της επιδερμίδας.

Το αγαπημένο concealer της Μαίρης Συνατσάκη γίνεται -δικαίως- διαρκώς sold out

Στο ίδιο story αποκάλυψε και ποια είναι τα αγαπημένα της πινέλα, τα οποία μάλιστα είναι ιδανικά και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η Βάσια Κωσταρά επιβεβαίωσε την επιστροφή του πιο πρακτικού αξεσουάρ μαλλιών των '90s

Δες το story της:

Μαίρη Συνατσάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ