Follow us

Σοφία Καρβέλα | Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που εμφανίζεται διαρκώς στο Instagram feed σου

Μία πραγματικά πολύ ιδιαίτερη αρωματική δημιουργία.

Η Σοφία Καρβέλα θεωρεί αυτό το άνετο τζιν ό,τι πιο σέξι έχει φορέσει και το χρειαζόμαστε στην ντουλάπα μας Instagram @thesofiakarvela

Μπορεί η μητέρα της, η Άννα Βίσση, να προτιμά τις πιο κλασικές εσάνς, ωστόσο η Σοφία Καρβέλα φαίνεται πως αγαπά να δοκιμάζει δημιουργίες νέων brands. Ούσα μέσα στα πράγματα και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι όλες τις νέες τάσεις, δεν θα μπορούσε παρά να έχει στη συλλογή της τα πιο κομψά Instagram-famous αρώματα. Εμείς φυσικά τη ρωτήσαμε πιο ξεχωρίζει.

Άννα Βίσση | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια, είναι αυτό που λάτρευε και η Audrey Hepburn

Το αγαπημένο άρωμα της Σοφίας Καρβέλα

Όπως μας λέει η ίδια, το αγαπημένο της άρωμα είναι το I Don’t Know What Fragrance Enhancer του brand DS&Durga. Πρόκειται για ένα unisex άρωμα, που σίγουρα θα έχεις πετύχει στο Instagram feed σου, αφού είναι τρομερά δημοφιλές στους κύκλους των aesthetic influencers.

Σοφία Καρβέλα | Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που εμφανίζεται διαρκώς στο Instagram feed σου

"Είναι μελαγχολικό και sexy", λέει η ίδια. "Μένει στην επιδερμίδα σου σαν ανάμνηση που δεν θέλεις να ξεχάσεις", προσθέτει. "Μυρίζει σαν ένα συναίσθημα που αλλάζει αλλά πάντα σε κρατά προσγειωμένο γιατί είναι ένα κομμάτι σου", εξηγεί.

Το συγκεκριμένο άρωμα μπορεί να φορεθεί μόνο του, αλλά να χρησιμοποιηθεί και για perfume layering. Μια συμφωνία περγαμόντο χαρίζει στο τελικό αποτέλεσμα φρεσκάδα, ενώ το βετιβέρ, το σανταλόξυλο και το κεχριμπάρι του χαρίζουν "ζεστασιά" κι αυτή τη χαρακτηριστική ξυλώδη εσάνς του.

Μαρίνα Βερνίκου | Το μοναδικό άρωμα που φορά απ' όταν πήγαινε στο πανεπιστήμιο

Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν μπορείς να το βρεις, αλλά αν οι νότες του σου φαίνονται ενδιαφέρουσες, αξίζει να δοκιμάσεις τα Oud & Bergamot του οίκου Jo Malone και Gypsy Water του οίκου Byredo.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ