Follow us

Νέο hair look για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | Η ηθοποιός υιοθέτησε τις πιο "έξυπνες" αφέλειες

Και πέτυχε ένα απόλυτα french - chic look.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου NPD

Οι αφέλειες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα τελευταία, κυρίως ανάμεσα στις Ελληνίδες celebrities που φαίνεται να τους δείχνουν ιδιαίτερη λατρεία. Μετά τη Δούκισσα Νομικού, που πολύ πρόσφατα έκοψε full bangs, αλλά και αμέτρητες Ελληνίδες που διατηρούν ανέγγιχτες τις αφέλειές τους εδώ και πολύ καιρό (βλ. Βάσια Κωσταρά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Κλέλια Ανδριολάτου κ.ά.), ήρθε η σειρά της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου να υιοθετήσει αυτό το τόσο "γαλλικό" κούρεμα.

Η γοητευτική ηθοποιός μας είχε συνηθίσει στα ολόισια, πολύ μακριά και λαμπερά μαύρα μαλλιά της, που πολύ σπάνια άλλαζε. Για την ακρίβεια, δεν μπορούμε να θυμηθούμε ούτε μια φορά που να έχει κάνει κάποια τεράστια αλλαγή σε κούρεμα, χρώμα ή ακόμα και χτένισμα, ούτε καν για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Η Βάσια Κωσταρά έκανε το πιο "ερωτεύσιμο" και σέξι μακιγιάζ, ιδανικό για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Αυτή τη φορά ωστόσο, και ενόψει του νέου ρόλου της στη δραματική σειρά "Παγιδευμένοι" του ANT1, η ηθοποιός αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της, για να υποστηρίξει ακόμα καλύτερα τον ρόλο της εισαγγελέως που πρόκειται να υποδυθεί. Έτσι, έκοψε αφέλειες, μια αλλαγή που δεν είναι μεν τεράστια, κάνει όμως μεγάλη διαφορά σε ένα πρόσωπο.

Long Bangs | Αυτό είναι το κούρεμα που σμιλεύει και "αδυνατίζει" το πρόσωπο

Μάλιστα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επέλεξε εκείνο το είδος των αφελειών που θα μπορούσε να διαχειριστεί πολύ εύκολα, ανάλογα με το mood της. Τι εννοούμε; Ότι έκανε ελαφρώς wispy bangs, τις αραιές αφέλειες που καλύπτουν μεν το μέτωπο και δίνουν αυτό το πιο "αυστηρό" στιλ, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να χτενιστούν στο πλάι, σε στιλ "curtain bangs" όποτε το θελήσει, για ένα πιο μοντέρνο και ανάλαφρο look. Αυτού του είδους οι αφέλειες είναι οι πιο "έξυπνες" κατά τη γνώμη μας, αφού πράγματι μπορείς να τις χτενίσεις όπως θες, ανάλογα τον χρόνο αλλά και τη διάθεσή σου. Πρόκειται δηλαδή για το σούπερ low-maintenance χτένισμα, ιδανικό αν δεν σου αρέσει να αφιερώνεις ώρες στο styling ή να πηγαίνεις για συντήρηση στο κομμωτήριο κάθε τρεις και λίγο. Παράλληλα, χαρίζουν αυτό το ανεπιτήδευτα κομψό look που έχουν και οι Παριζιάνες και που τόσο πολύ μας αρέσει.

Το french-chic χτένισμα με αφέλειες της Δούκισσας Νομικού που κολακεύει κάθε πρόσωπο

Δες το look που την έκανε να μοιάζει με Γαλλίδα:

Νέο hair look για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | Η ηθοποιός υιοθέτησε τις πιο "έξυπνες" αφέλειες

Θυμήσου το πριν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ