Follow us

Ελένη Φουρέιρα | Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Με ολοκαίνουριο hair look η τραγουδίστρια λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελένη Φουρέιρα, που πολύ σύντομα πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι ιδιαιτέρως ενεργή στο Instagram ενώ δεν χάνει ευκαιρία να δημοσιεύσει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο... σπίτι, αναδεικνύοντας περήφανη την baby bump της.

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της διαπιστώσαμε μάλιστα ότι είχε κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Η εγκυμονούσα φαίνεται ότι έκοψε αφέλειες, το κούρεμα που προτιμούν τελευταία πολλές Ελληνίδες celebrities (βλ. Δούκισσα Νομικού και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, μεταξύ άλλων), ενώ τα μαλλιά της έδειχναν πιο σκουρόχρωμα, σε μια bold dark chocolate απόχρωση που ταίριαζε απόλυτα με τα χρώματά της. Επιπλέον, το χτένισμα ήταν ίσιο και sleek, σε αντίθεση με τα συνήθως σπαστά ή σγουρά μαλλιά της.

Το french-chic χτένισμα με αφέλειες της Δούκισσας Νομικού που κολακεύει κάθε πρόσωπο

Δες το νέο της look:

Θυμήσου το πριν:

Βέβαια, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για περούκα, μιας και η τραγουδίστρια συνηθίζει να φοράει περούκες στο πλαίσιο και των επαγγελματικών της εμφανίσεων, οπότε είναι εξοικειωμένη σχετικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ