Ζέτα Μακρυπούλια | Το γαλλικό beauty look της που την έκανε να δείχνει πιο νέα από ποτέ

Η παρουσιάστρια έκλεψε, για άλλη μια φορά, τις εντυπώσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Άλλη μια κομψή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ζέτα Μακρυπούλια, αυτή τη φορά χάρη (και) στο beauty look της. Η παρουσιάστρια κατάφερε για άλλη μια φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με ένα french inspired χτένισμα αλλά και με το κομψό μακιγιάζ της.

Πιο αναλυτικά, η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να κάνει ένα περίτεχνο χτένισμα με πλεξούδες, ένα χτένισμα που μας θύμισε έντονα την παιδική μας ηλικία. Ο Στέφανος Βασιλάκης, ο ταλαντούχος hair stylist που εμπιστεύονται εδώ και χρόνια οι διασημότερες Ελληνίδες, μάζεψε ψηλά τα μαλλιά της σε έναν κότσο, δημιουργώντας μια παχιά κοτσίδα που "στόλισε" το κεφάλι της, σαν στέκα.

Vanilla Girl Hairstyles | 5 εύκολα χτενίσματα που θα σε χρίσουν το πιο stylish "Vanilla girl"

Note: Αν δυσκολεύεσαι να φτιάξεις μια τέτοια πλεξούδα - στεφάνι, μπορείς να πετύχεις το ίδιο εφέ φορώντας μια περίτεχνη στέκα - πλεξούδα που μπορείς να βρεις έτοιμη στα καταστήματα καλλυντικών.

Το look ολοκληρώθηκε με μωβ σκιά στα μάτια καθώς και με ένα κατακόκκινο κραγιόν, στην απόχρωση που λατρεύουν και οι Γαλλίδες. Φυσικά, οι συγκεκριμένες επιλογές στα μαλλιά και στο μακιγιάζ ήταν και αυτές που την έκαναν να δείχνει πολύ νεότερη, μιας και κάθε χτένισμα με πλεξούδα δείχνει πάντοτε πολύ νεανικό.

The Snow Queen | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το χρώμα κραγιόν που λατρεύουν οι Γαλλίδες τον χειμώνα

Δες την εντυπωσιακή εμφάνισή της: